Ismét forgattak a brazilok, steel is otthonra talált

Ismét forgattak a brazilok, steel is otthonra talált

A Luminosity Gaming és a  Não Tem Como is cserélt, -végre teljesek a brazil felállások.

Az utóbbi időben forgatások hadán ment át a brazil CS:GO szcéna. Az ex-100 Thieves (manapság  Não Tem Como vagy NTC) hónapok óta emberhiányban szenvedett, ráadásul a Teles-ikrek is elmentek. A Luminosity Gaming ennek ellenére sem tudott előlépni a második számú csapattá a régióban, ezért elkerülhetetlenné vált, hogy frissítsenek.

Riport: TACO a Liquidbe, míg Xizt a Cloud9 felé tart

Hamarosan feje tetejére fordul az észak-amerikai szcéna?

Luminosity Gaming

A nagy viharban az SK elvesztette Epitáció "TACO" de Melot, azonban a Liquid gyorsabb volt, így ők csaptak le rá. Lucas "steel" Lopes ennek eredményeképp felszabadult, ráadásul nagyon jól jött, hogy ismét brazilokkal szeretett volna játszani. Kívánsága teljesült, hiszen mostantól az LG-t gazdagítja a támogató játékos.

Ráadásul egy ismerős arc is csatlakozik hozzá a harcban, hiszen Rafael "zakk" Fernandes, az Immortals volt edzőjével dolgozhat együtt a jövőben ismét. Zakk az I. kNgV-botrány miatt maradt hoppon, hiszen nem akarta a 100 Thieves-es srácokkal folytatni a történtek után, más lehetőségei pedig nem igazán voltak eddig. Az új Luminosity LAN-on a WCA-n debütál április 29-30-án a kínai Zhuhai-ban.

A felállás a következő lesz ezentúl:

Gustavo "yeL" Knittel
Lucas "steel" Lopes
Gabriel "NEKIZ" Schenato
Gustavo "SHOOWTiME" Gonçalves
Vinicios "PKL" Coelho

Rafael "zakk" Fernandes (edző)

Não Tem Como

Az LG eddigi edzője és sztárjátékosa, vagyis Alessandro "Apoka" Marcucci és Marcelo "chelo" Cespedes sorsa sem kérdéses már. João "felps" Vasconcellos Twitteren jelentette be este, hogy a  Não Tem Comoban folytatják. A hír különösen fontos a gárda életében, hiszen hosszú idő után végre ismét teljes az NTC felállása. Az edzőszerzés váratlan lépés volt, de chelo érkezését régóta pletykálták.

A héten már kiderül, hogy mit tudnak felps-ék, hiszen részt vesznek az ESL One Belo Horizonte dél-amerikai kvalifikációján április 24-től. Az esemény miatt a Németországban gyakorló fele is hazatért már az NTC-nek Brazíliába, ahol találkoznak az új igazolásokkal, hogy elkezdődjön a közös munka.

Az NTC végre teljes felállása a következőképp fest:

Bruno "bit" Lima
Lincoln "fnx" Lau
João "felps" Vasconcellos
Vito "kNgV-" Giuseppe
Marcelo "chelo" Cespedes

Alessandro "Apoka" Marcucci (edző)

Kép: HLTV

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!