Már Sydney-ben láthatjuk Dust 2-t

Már Sydney-ben láthatjuk Dust 2-t

Nyolc nap múlva a világ legjobbjai nyúzhatják Dust 2-t élesben is!

Az ESL a mai napon bejelentette, hogyan vezetik be Dust 2-t a saját rendezvényeikre. A Valve a hétvégén változtatta meg az aktív versenypályák összetételét, így Cobblestone helyét az ikonikus map veszi át a jövőben. A közelgő IEM Sydney-n és az ESL Pro League 7. szezonjának döntőjén már viszontláthatjuk Dust 2-t!

Az ausztráliai versenyen, ami 8 nap múlva, május elsején indul már nem lesz Cobblestone, szóval ennyi ideje van begyakorolni a csapatoknak, ha játszani szeretnék. Később a dallas-i EPL döntőn is az új map pool lesz az érvényes, amire május 14-től kerül sor. A szezon utolsó hetében még marad cbble, vagyis ezen a héten még nem találkozhatunk a Pro League-ben D2-vel. Viszont Sydney-ben már érdemes lesz figyelni, hogy mennyire kerül elő és mit játszanak rajta a csapatok, amit természetesen velünk követhettek majd a magyar nyelvű streamen, melynek részleteiről hamarosan lerántjuk a leplet.

Egyéb versenyszervezők, mint a DreamHack vagy a StarLadder egyelőre nem kommentálták, hogyan tervezik a váltást, de hamarosan várható döntés az ő részükről is, hiszen jövő hónapban mindkettejüknek lesz tornája.

Ami pedig a profikat illeti, Robin "flusha" Rönnquist csak úgy repes az örömtől, hogy négy nap alatt meg kell tanulniuk játszani a pályán:

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!