Meteor hangok, sokat sejtető játékmódok és morzekódot sugárzó TV adások kerültek napvilágra

Meteor hangok, sokat sejtető játékmódok és morzekódot sugárzó TV adások kerültek napvilágra

Napról-napra egyre több minden derül ki a játékosokat hetek óta lázban tartó égitestről, most meteor becsapódások hangeffektjeit találták meg az adatbányászok.

A Fortnite Battle Royale módja szezonzárás előtt, no meg egy hatalmas húzás előtt áll, az Epic Games mindent megtesz azért, hogy a játékosok figyelme folyamatosan az égboltra, azon belül is a rejtélyes égitestre szegeződjön. Tegnap beszámoltunk arról, hogy a szóban forgó jelenség körül számos érdekes apróság, például UFO-k jelentek meg, most pedig felszínre került jó néhány becsapódás hangeffektje is.

Természetesen nemcsak egy képpel kell beérnünk; -a megtalálónak sikerült egy videót is készítenie a hangokból.

Az egész lejátszási listát ITT találjátok

Jól látható, hogy nem csak egy becsapódásról lesz szó, könnyen lehet, hogy egy egész meteor-űrlény zuhatag fog érkezni. Ehhez kapcsolódóan az ideiglenes játékmódok fájljai is rejtettek egy-két újdonságot. Az Impact, illetve a Carmine nevű módok nyilvánvalóan az eseményhez köthetőek, a Carmine-on belül található egy MeteorDrop nevű fájl is. Jó esély van arra, hogy az Epic az egész sztorit ideiglenes játékmódok formájában fogja megjeleníteni nekünk.

Mindezen felül pedig a játék televíziói egységesen ugyanazt az adást kezdték el sugározni, holott mindeddig csak hangyafoci volt látható a képernyőkön. A klasszikus színes hátterű "No signal" jelzés látható, a közepén egy lámával, ha pedig csendben a közelébe állunk a TV-nek, akkor egyértelműen kihallható egy változó ütemű sípolás, búgás. Nagyon úgy tűnik, hogy ez a hang morzekód akar lenni, ami ezt az üzenetet tartalmazza: "They don’t want us to k....". A k betű talán a know-t akarja jelenteni, csak a kód félbeszakad, így pedig az a szöveg jelentése, hogy "Nem akarják, hogy tudjuk." Ez igazán rejtélyesen, már-már horrorisztikusan hangzik, legalábbis hogyha a játék világába próbáljuk meg beletársítani. Hogyha viszont ettől eltávolodunk, akkor rájöhetünk, hogy az Epic Games sem szeretné, hogy tudjuk mi fog történni.

Ez a megannyi rejtélyes apróság hihetetlenül izgalmassá teszi a szezon végét, én magam már alig várom, hogy választ kapjunk minden kérdésünkre. Mindössze négy nap, és eljön ez a pillanat!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!