Ma este eldől, hogy sikerül-e a HR-nek bejutnia az EPL döntőjébe

Ma este eldől, hogy sikerül-e a HR-nek bejutnia az EPL döntőjébe

A történelem megismételheti önmagát ma este, és hajszál híján ugyan, de továbbjuthat a HellRaisers.

Mint azt már tegnap láthattátok nálunk a HR-nek még mindig megvan a matematikai esélye, hogy továbbjusson az EPL LAN döntőjére. Ehhez mind a négy mérkőzésüket meg kellett nyerniük, amiből tegnap este kettőt sikeresen vettek a csoport utolsó LDLC ellen. Az első mérkőzésen, Infernon 16-7-re győztek, míg a másodikon, Cache-en már 16-6-ra, így relatív könnyedén vették az első két akadályt DeadFoxék.

Még kijuthat a Pro League fináléjára a HellRaisers

Az EPL utolsó hetén minden rakétát be kell izzítson a csapat, ha Dallas-ba szeretnének utazni.

Jelen állás szerint a North épphogy továbbjutó helyen van, míg a HR pont nem, de szerencsére ellenük játszanak Bencéék ma este, így végül két BO1-ben dől el, hogy a dánok vagy a HellRaiesers jut le a LAN-ra. Mögöttük a Heroicnak és a G2-nak is megvan az esélye, hogy továbbmenjenek egy dupla győzelemmel, ha a HR és a North elosztja egymás közt a pontokat. A Heroic-nak Friberggel kell előhúzni valamit a kalapból az AGO ellen, míg a francia csapat a Na'Vi-val csap össze. Őszintén megmondva a HR-nek adott feladat, hiszen csak akkor juthatnak tovább, ha mindkét mérkőzést megnyerik kjaerbye-ék ellen.

Szerencsénkre mindegyik meccs egyszerre, pontban 20:00-kor kezdődik, míg a második etap 21:10-kor startol. Nem irigyeljük a HR rajongóit, hiszen tavaly is hasonló izgalmat kellett átélni, amikor a csapatnak végül pont sikerült megelőznie a G2-t és elutazhattak Odensbe, ahol bejutottak a rájátszásba is, de a Misfits megállította őket ott. Természetesen a mérkőzéseket magyarul is követhetitek az alábbi csatornánkon a már említett időpontokban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!