A Space Soldiers sem utazhat Sydney-be, megvannak a cserecsapatok

A Space Soldiers sem utazhat Sydney-be, megvannak a cserecsapatok

A Na'Vi után a törökök sem kaptak időben vízumot, az ESL bejelentette a két cserecsapatot, akik helyettük vesznek részt az IEM Sydney-n.

Már értesülhettetek tőlünk a mai nap folyamán, hogy a Na'Vi nagy valószínűséggel nem vehet részt az IEM Sydney 2018-on vízumproblémák miatt. A probléma úgy tűnik továbbgyűrűzik, hiszen az ESL bejelentette, hogy sem ők, sem a török Space Soldiers nem lesz ott az ausztrál nagyvárosban jövőhéten. Emellett megtudtuk azt is, hogy kik váltják őket a 250 000 dolláros összdíjazású tornán.

Vízumproblémák a Na'Vi-nál, kihagyhatják Sydney-t!

A szervezet vezérigazgatója számolt be az aggasztó hírről.

A szerencsések pedig nem mások, mint az európai kvalifikáción 3-4-ként kieső G2 és az óceániai selejtezőkön 4. helyezett Legacy lesznek. A csoportokat nem változtatták meg, csakis a szereplőket, így a franciák a Na'Vi helyére érkeznek a B csoportba, míg az ausztrálok a Space Soldiers-t váltják az A kalapban. Az ESL nyilatkozata szerint a következő probléma tette szükségessé ezt a lépést alig 72 órával a verseny előtt:

"Nem minden játékos kapott vízumot a csapatokból, a hosszú út és a keddi kezdés miatt kénytelenek voltunk döntést hozni, hogy a verseny elindulhasson és megfelelő cseréket találjunk. Nagyon nagy köszönet jár a G2 Esports-nak és a Legacy Esports-nak, amiért ilyen rövid időn belül is a rendelkezésünkre álltak."

A két csoport a következőképp fest majd a változások után:

Az IEM Sydney május 1-6-ig tart majd, az első három napon a csoportkör, utána pedig a rájátszás következik a legjobb 8 együttessel. A nyitómeccsen közép-európai idő szerint a G2 kezdhet meg a koreai MVP PK-vel, míg a Legacy a hazai Renegades ellen bizonyíthat, szintén az első fordulóban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!