A Call of Duty: Black Ops 4-ben újra láthatjuk a Pick 10 rendszert

A Call of Duty: Black Ops 4-ben újra láthatjuk a Pick 10 rendszert

Valószínűleg ennek nem csak a híres szalámi, hanem a korábbi epizódok rajongói is örülni fognak.

Még márciusban meséltünk nektek arról, hogy az Activision végre bejelentette; idén október 12-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és XBOX One-ra a Call of Duty következő része, ami a Black Ops 4 lesz. Akkor azt is megemlítették, hogy egészen május 17-ig kell várnunk az ünnepélyes - és egyúttal teljes előzetessel érkező - bemutatóig, most pedig azt tudtuk meg, hogy a korábbi részekben használt Pick 10 rendszer térhet vissza. 

Sokan már elkezdték kongatni a vészharangokat a Call of Duty: Black Ops 4 kapcsán, ugyanis felröppentek olyan pletykák, hogy egyáltalán nem fog rendelkezni egyjátékos kampánnyal és helyette a mai trendekhez igazodva egy battle royale módot kaphatunk, de ezt egyelőre még nem erősítették meg. Ugyancsak összeráncolt pár szemöldököt a frissen beharangozott Pick 10 rendszer is, ami a Call of Duty: WWII-ban megszokott kasztos megoldást váltaná fel. 

A lényege az lenne, hogy 10 pontot kapunk, aminek kiosztásáról szabadon dönthetünk. Így azt is megtehetjük, hogy az átlagos játékosoknál több kiegészítővel pakoljuk fel fegyverünket, vagy éppen több gránáttal indulunk harcba, ugyanis a pontjainkat a felszerelhető cuccok, a kütyük, a fegyverek és a perkek között oszthatjuk szét. Innentől már csak a fejlesztőcsapaton fog múlni, hogy ezek - egymáshoz viszonyítva - jól legyenek balanszolva és ne lehessen ultimate kombókat csinálni. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!