Megérkezett a Red Dead Redemption 2 vadiúj előzetese!

Megérkezett a Red Dead Redemption 2 vadiúj előzetese!

Reméljük, hogy az állunkat hamarosan megtaláljuk, mert ez elképesztően durva lesz. 

Hatalmas lett a mosoly az arcunkon, amikor a Rockstar Games bejelentette, hogy az idén megjelenő Red Dead Redemption 2 PlayStation 4 és XBOX One mellett PC-re is meg fog érkezni. Eddig már két előzetest és mérsékelt információmennyiséget kaptunk a játékról, de ma végre megérkezett a két napja beharangozott legújabb trailer is, amiből sokmindent megtudhatunk. 


Kiderült ugyanis, hogy a második rész évre pontosan 1899-ben fog játszódni, amikor a vadnyugat már közel sem volt annyira veszélyes hely, mint hajdanán, de azért bőven bele lehetett kisebb-nagyobb balhékba botlani. Ennek ellenére rengeteg drámai fordulattal fogunk találkozni a történet felgöngyölítése során, aminek elején az első részből ismerős Van der Linde banda és főszereplőnk, Arthur Morgan menekülésre kényszerül, mivel egy általuk alaposan megtervezett rablás igencsak balul sül el. 

Ráadásul a nyomukban fog loholni egy raklapnyi fejvadász, és persze jó pár szövetségi ügynök is. A sztori bizonyos pontján pedig el kell majd döntenünk, hogy a túlélés érdekében maradunk-e a rablóbandával, vagy magányos farkasként próbálunk meg boldogulni. Reményeink szerint legkésőbb október végén ez ki is fog derülni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!