Így építkezz Deckard Cain-nel

Így építkezz Deckard Cain-nel

Mutatjuk a build-et, amivel a Nexus legjobb gyógyítójává válhatsz!

Deckard Cain a játék legfrissebb támogató hőse, aki a Diablo univerzumból csöppent a Nexus-ba. Többféleképpen játszhatjuk, de egyértelműen a gyógyításában van a legtöbb potenciál. Összegyűjtöttük nektek Cain leghasznosabb build-jeit, amire érdemes építeni a játék során!

Első szint

  • Field Study-t ajánljuk, ugyanis ez a fejlesztés plusz spellpower-t ad Cain-nek, ha a Scroll of Sealing képességgel sebezzük ellenfeleinket. Ráadásul, ha legalább két ellenséges hőst találunk el a Scroll of Sealing-gel, akkor észrevehetően növekszik a gyógyításunk mértéke is (+69-cel), a Horadric Cube sebzése pedig +24-gyel, a Scroll of Sealing-gé pedig akár +45-tel is. A hozzáadott értékek miatt a legjobb első szintű választás lehet a Field of Study.

Negyedik szint

  • A Potion of Shield kiválasztásával tovább növelhetjük Cain - már amúgy is nagy mennyiségű - gyógyítási potenciálját. Harc közben 59 százalékkal több életerőt adnak a főzetei!

Hetedik szint

  • Az Emerald kiválasztásával növeljük Cain lekötéseinek erejét, ugyanis a Scroll of Sealing csapdájában, a gyógyítások 75 százalékát tudják csak felvenni 4 másodpercig, így egy megfelelő follow-up-pal pillanatok alatt csapatokat lehet majd eltüntetni.

  • A Kanai’s Cube szintén egy jó választás lehet, hiszen ellenfeleink sebzését 30 százalékkal csökkenthetjük szintén 4 másodpercig.

Tizedik szint

  • Cain-t nem feltétlenül a végső képességei miatt szeretjük. Kisebb és szűk pályákon egyaránt effektív lehet az tömeges altatás (Stay Awhile and Listen) és a Lorenado is.

Tizenharmadik szint

Több egyedi módja van annak, hogy gyógyításunkat fejlesszük.

  • Ha a Super Healing Potion-t választjuk, akkor a ledobott potik 75 százalékkal többet gyógyítanak, ha legalább 2 másodpercig hagyjuk őket a földön pihenni.

  • Ugyanakkor a Potion of Revival egyfajta nagy területi gyógyítást eredményez, ami akár több társunkat is segítheti, hiszen 3 méteres körzetben hatásos, és 69 hp-t tölt vissza.

Ez a két választás eldöntheti, hogy milyen úton szeretnénk tovább haladni. Előbbivel biztosabb kézzel tartunk életben 1-1 fontosabb szereplőt, míg utóbbival a csapatharcokban segíthetünk be jobban.

Tizenhatodik szint

Nehéz választás lesz a tizenhatodik, ugyanis mindegyik build-ben van potenciál.

  • Horadric Staff segítségével 5 másodpercenként olyan alaptámadást intézhetünk ellenfeleink ellen, ami 0,75 másodpercre megbénítja őket, ami kifejezetten hasznos lesz dive kompozíciók ellen.

  • A Scroll of Stone Curse sebzése 150-ről 450-re növekszik, amennyiben legalább 2 hőst sebzünk vele. Egy Ring of Frost mellé szinte kötelezőnek tűnik a választása!

  • Safety in Number kihasználja a csoport előnyeit, vagyis ha legalább 3 barátságos hős van mellettünk, akkor minden barátunk után 10 armor-t kapunk, plusz az alap képességek 50 százalékkal gyorsabban töltődnek be. Hátránya, hogy a tipikus 2 közelharcos, 2 ranged assassin, és 1 support felállással nehéz lesz ezeket az előnyöket kihasználni.

Huszadik szint

  • A Bottomless Flask gyakorlatilag végtelen gyógyító hatást biztosít Cane számára, ugyanis a földre ledobott főzetek 5 másodpercenként újratöltődnek, így bebiztosítva egy területet, amit védeni, avagy támadni szeretnénk csapatunkkal. Ez a választás akkor igazán erős, ha szinergiában van más healing build-jeinkkel.

Ti milyen build-et használtok Cain-re?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!