Egy youtuber megelégelte a térképen tátongó lyukat, úgyhogy befoltozta - videó

Egy youtuber megelégelte a térképen tátongó lyukat, úgyhogy befoltozta - videó

Muselk és csapata nem bírta tovább nézni Dusty Divet éktelenkedő kráterét, nyersanyagot nem sajnálva befoltozták.

A negyedik szezon gyökeres változásokat hozott el a Battle Royale sziget életében. Számos helyen tarkítják meteor becsapódások a területét, illetve rengeteg más apró újítás is bekerült rá, például egy eldugott szuperhős bázis, vagy épp egy rakétasiló.

Ám a legnagyobb változás egyértelműen Dusty Deponál következett be, amit félig letarolt a beérkező meteor. A maga után hagyott hatalmas kráter ott éktelenkedik a térkép középső részén, Muselk és társai viszont úgy döntöttek, hogy befoltozzák a lyukat. Ez már önmagában is gigantikus kihívás lenne, hiszen bődületes mennyiségű nyersanyagra van hozzá szükség, amit ki kell farmolni, de mivel nem custom szerveren csinálták meg mindezt, hanem éles mérkőzésen, így olyan nehézségekkel is szembe kellett nézniük, minthogy a kör ellenük dolgozik, illetve a Dusty-hoz érkező idegen játékosok sem feltétlen a terv sikerét akarják, noha pár jó fej ember azért akadt közöttük, akik beálltak építeni.

Az eredmény magáért beszél, a srácok végül többedik nekifutásra csak megcsinálták! Az ilyen pillanatok (is) azok, amik miatt imádjuk ezt a játékot!

Nektek mi volt a legnagyobb szabású építésetek, vagy épp bontásotok?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!