Tanácsok tőletek, nektek!

Tanácsok tőletek, nektek!

Kértük, hogy tapasztaltaitokat megosztva, segítsünk együtt azoknak, akik most kezdik a játékot. Kiváló tanácsokat adott a magyar közösség!

Nemrégiben írtunk arról, hogy a nemzetközi Heroes of The Storm közösség milyen tippeket, trükköket ajánl kezdő játékosok számára, hogy gyorsan, és egyszerűen megtanulják a játék alapjait. Ennek apropójából megkérdeztük a magyar közösséget, vagyis titeket, hogy mi lenne az a három legfontosabb szabály, amihez mindenkinek tartania kéne magát, hogy a fejlődés útjára lépjen. Köszönjük minden kitöltőnek, aki előző cikkünkben talált űrlapon elküldte tanácsait! Természetesen mindet nem használhattuk fel, de a legjobbakat kiválogattuk számotokra!

Van, aki már komoly taktikai cselekre buzdít

  1. Mindig mozogj az ösvények között, mert ha egy helyen maradsz, akkor könnyű célponttá válhatsz.

  2. Az objective előtt csináljatok campeket, mert akkor a csapatharc közben a campek hatással vannak az ösvényekre!

  3. Tudd mi a szereped! A tanknak tankolnia, a healernek gyógyítania, az assasinnak sebeznie kell. A specialistnek (nem mindnek) campeket kell csinálnia és segíteni a teamfightban!

A szerepek és karakterek ismerete elhanyagolhatatlan

  1. Erősen ajánlanám minden játékosnak, hogy a lehető legtöbb hőst próbálja ki, hogy ezáltal is tudomást szerezzen a különböző karakterekről/szerepekről. Ez segíteni fog abban, hogy megtalálja a neki legkézenfekvőbb karaktert, továbbá, hogy tudjon adaptálódni csapattársaihoz, és játszani ellenfelei ellen. A tudás és a játéknak az átlátása az egésznek az alapja.

  2. Az előző tanácshoz kapcsolódoan, érdemes minden karaktert legalább 5-ös szintig fejleszteni. Ez elegendő arra, hogy megismerjünk minden karaktert és tudjunk körülötte vagy ellene játszani. Plusz iszonyat sok loot-al és gold-al jár.

  3. Mint minden online kooperatív játékban, itt is a csapat a legfontosabb. Próbáljuk e szerint draftolni a hősőket, és a szinergiákat kiépíteni. Ha látunk egy Zarya picket érdemes egy olyan karaktert beválasztani mellé akinek van AOE dps-e, hogy maximálisan kihasználhassuk Zarya végső képességét. Tracer ultija, Junkrat gránátjai, Jaina blizzardja,... és sokáig sorolhatnám még, és ezek mind-mind kiváló választásoknak minősülnek.

De a legfontosabb, hogy mindig élvezd, amit csinálsz

  1. Először Quick Match módban játssz, ha komolyabban is meg akarod tanulni a játékot, és mindenképp tanulj meg a különböző szerepekből legalább 3 hőst, ha rankeden is szeretnél jól teljesíteni (Warrior, Assassin, Support, Sepcialist, Multiclass - bár ebből csak 1 van eddig). Ez azért fontos, mert kitilthatják, vagy elorozhatják az orrod elől a kedvenc karaktered, -ezért nagyon fontos, hogy többel is magabiztosan tudj játszani!

  2. Tesztelj ki minél több hőst, erre tökéletes a Try Mode, így megtalálhatod azokat a hősöket, akikkel a leginkább élvezed a játékot!

  3. Élvezd a játékot, és így gyorsabban fogsz tanulni! Ha nem élvezed, amit csinálsz nem tanulsz a hibáidból, és soha nem leszel ügyesebb!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!