MUCHA LUCHA! - Jönnek az álarcos harcosok!

MUCHA LUCHA! - Jönnek az álarcos harcosok!

Mégsem Sombra eljövetelét jelentették a Mexikói jelképek.

Rengeteg jel mutat arra, hogy Sombra előbb vagy utóbb bekerül a játékba, s most úgy tűnik, hogy inkább utóbb érkezik. A Overwatch hős helyett, inkább egy új eseménnyel örvendeztethetnek meg minket a fejlesztők! Tegnap a Blizzard twitter-én mutatta meg, hogy miként is képzelné el Garrosh-t és Diablo-t Lucha Libre stílusban. Ez a Mexikói szabad harc, -ismertebb nevén álarcos harci stílus fő ismertető jegye-, hogy maszkban vívják meg küzdelmeiket a felek. 

Ez az élénk színvilág, és harci stílus tökéletesen illeszkedik Garrosh, valamint Diablo karaktereihez, hiszen mindketten képesek megragadni, majd eldobni ellenfeleiket, ami ennek a küzdősportnak az alapja. 

A várható hőskinézetek mellett számíthatunk egy eseményre is, mely a Nexumania nevet fogja viselni. Vélhetően a Heroes Brawl játékmódban is kapunk néhány újdonságot, például olyan küzdelmeket, melyek jobban hasonlítanak a birkózásra, esetleg csak charge-s hősökkel lehet majd játszani, és nyilván a pinyáta eső sem fog kimaradni.

A rajongók már régóta várják ezt a stílust, így készült is már hozzá fan art. A Blizzard designereit ismerve, ennél azért többet várhatunk majd az új kinézetektől!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!