Ennyit változott a Heroes of The Storm

Ennyit változott a Heroes of The Storm

Hihetetlen, de már több mint 4 éve barangolunk a Nexus-ban, ami azóta jócskán megváltozott.

A moba - melynek alapötlete, hogy egyesülnek a Blizzard különböző univerzumában élő hősök - hivatalosan 2015. június 2-án jelent meg, de az alfa verzióját már 2014. márciusától ki lehetett próbálni. A Blizzard mindig is értett ahhoz, hogy miként kell az érdeklődést felkorbácsolni, -amit az első Heros of The Storm előzetessel meg is tettek!

A "régen minden jobb volt" nosztalgikus érzés a Heroes of The Storm esetében nem biztos, hogy megállja a helyét. Nemcsak grafikailag, de játékmechanikailag is rengeteget javult, -ám mielőtt bele mennénk a részletekbe, tekintsétek meg az egyik első gameplay videót, ami készült a játékról.

Vicces látni, hogy kezdetben a Diablo-ból ismert Demon Hunter még nem keresztelkedett meg, ezért nem vehette fel a Valla nevet. Mellette Karrigen, Tychus, Tassadar, Tyrande, Brightwing, Diablo, Nova, Stiches, Tychus, Abathur, Sonya, Artanis, ETC, Gazlowe, Lili, Muradin, Tyrael, Nazeboo, Uther, és Sgt. Hammer volt játszható, vagyis összesen 21 hős. Az alapvető pályák pedig BlachHaert's Bay, Cursed Hollow, Dragon Shire, Haunted Mines, és Gardeon of Terror voltak.

Kezdetben a League of Legends építhető rúna rendszeréhez hasonló "Artifacts" is volt a játékban, mely nem örvendett akkora sikernek, mint a fejlesztők szerették volna ezért 2 hét után ki is vették a játékból, -ami nem csoda, mert néhány hős (mint például Illidan) mini-boss-ként tündökölt, ha mindhárom Artifact slot-ot megszereztük vele. Az elsőt a 15. szinten oldhattuk ki, míg a további kettőt 2000 arany ráfordítással tehettük meg.

Az egyik legnagyobb frissítés 2017. április 25-én érkezett, ami rögtön meg is kapta Heros of Storm 2.0 nevet, hiszen annyi újítást hozott:

  • Új valutaként bejött a Gems, mellé pedig a Shards. Előbbiért hősöket, utóbbiért pedig kinézeteket lehet szerezni, de van hogy mindkettőt be kell fizetnünk a vágyott skinért.
  • Az oly régóta várt, s azóta más játékokban sikerre vitt Loot Chest rendszer is megérkezett, így most már láda nyitogatásból is szerezhettünk értéket.
  • Megannyi új kinézet (Kharazim, Illidan, Kael'thas és sorolhatnám).
  • Új játékos interface.
  • Érzelem kifejező emotikonok.

Neked mi volt a legemlékezetesebb változtatás a játékban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!