Lassan búcsúzunk a 7. szezontól, bemutatták a rangsorolt jutalmakat

Lassan búcsúzunk a 7. szezontól, bemutatták a rangsorolt jutalmakat

A 6. szezon ajándékai sokaknak nem tetszettek, de a mostani jutalmak már kecsegtetőbbek, sőt, gól robbanás is vár ránk!

A küszöbön a várva várt pillanat, érkezik a szezon vége, a Psyonix pedig leleplezte a küzdelmeinkért járó jutalmakat. Minden szezon alkalmával más és más kiegészítőt kapunk, amik segítségével megmutathatjuk másoknak, hogy hol is végeztünk az elmúlt szezonban. Idén ismét bannerek ütik a markunkat, de most gól robbanás is jár melléjük.

A bannerek ez alkalommal nem tükrözik szín szerint a rangot, de a sorrend ugyanaz maradt. Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Champion, Grand Champion. Redditen sokan viccelődnek azzal kapcsolatban, hogy a Champion rangú játékosok nem véletlenül kaptak arany portfóliót, de csak városi legenda, hogy ők boostolt goldok, ugye? A meme gyár természetesen beindult.

A bannerek mellé pedig a már említett gól robbanások:

A Striker robbanással a Bronze és Silver játékosok, a Striker Proval a Gold és Platinum rangú playerek, míg a Striker Legenddel a Diamond, a Champion és a Grand Champion rangú labdarúgók fognak gazdagodni. Természetesen továbbra is érvényes az, hogy a magasabb rangú játékosok az alacsonyabb rangért járó rewardokat is megkapják; szóval ha te Diamond rangban vagy, akkor mind a három robbanást megkapod.

Viszont a harc maximum rövid időre érhet véget, hiszen amint lezárul a hetedik úgy be is köszönt a nyolcadik kompetitív évad. A rendszer egy kis változáson esett át, ugyanis már nem Bronze tierből indulunk meg a besorolóink során, hanem az előző szezonban elért rangunkhoz közeli ellenfeleket kapunk magunk ellen. 

Nem mellékesen pedig a Humble Bundle beharangozott egy újabb nagy akciót, ami már él és hívogat minden embert, aki arra jár, hogy ruházzon be rá. 12 euróért a Rocket League és 6 másik coop, illetve multi játék gazdája lehetünk. Ha van olyan barátotok, családtagotok, ismerősötök, aki szeretne beruházni a Rocket League-re, annak ez egy remek alkalom. A csomagot ITT érhetitek el.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!