Ilyen mozgás közben a Call of Duty: Black Ops 4

Ilyen mozgás közben a Call of Duty: Black Ops 4

Mert egy jóféle gameplay sose rossz, –főleg akkor, ha új információk is jönnek mellé. 

Az elmúlt időszakban igencsak felpörgött az élet a Call of Duty: Black Ops 4 körül, ugyanis idő előtt kiderült, hogy milyen dobozzal fog jönni a játék, illetve a hivatalos bemutató alkalmával temérdek információt osztottak meg velünk. Most pedig újabb részleteket tudtunk meg az ősszel érkező címmel kapcsolatban, és még jó pár videó is érkezett mellé. 


Természetesen hatalmas volt a lázadás a rajongók részéről amiatt, hogy miért nem lesz klasszikus egyjátékos kampánya a Black Ops 4-nek, amit a Treyarch egyik vezetője alaposan meg is indokolt. Elmondása szerint a single player részt az elmúlt években átlagosan a játékosok csupán 10%-a (!) próbálta ki egyáltalán, ezért úgy gondolták, hogy éppen ideje egy más stílusú játékot készíteniük. 

Mivel a legtöbb játékos a többjátékos résszel és/vagy a zombis móddal van elfoglalva, ezért szerinte teljesen megalapozott döntést hoztak, ugyanakkor megértik, hogy a változást nehezen tudják kezelni az emberek. Egyúttal azt is üzente a rajongóknak, hogy az elmúlt évek bebizonyították, hogy a Treyarch sosem hagyja cserben őket és most is olyan élményt fognak elhozni, ami el fogja nyerni a többség tetszését


Ugyancsak örömteli hír: úgy néz ki, hogy a legújabb Call of Duty epizód szakítani fog a hagyományokkal, és végre nem kell majd venni mellé borsos áron kínált Season Pass-t. Az egyik külföldi oldal szerint azért van ez, mert nem lesznek a kompetitív területet érintő, fizetős DLC-k és a havi frissítések alkalmával 1-2 térképet ingyen fogunk megkapni. Persze, a pontokkal fizetős mikrotranzakciós rendszer maradni fog, és a zombi mód viszont saját szezonbérletet fog kapni. 

A Nintendo Switch tulajdonosoknak rossz hír, hogy a Treyarch nem tervezi a játék megjelentetését kedvenc platformjukra, viszont a Black Ops 4 idén október 12-én PC-n, PlayStation 4-en és XBOX One-on tiszteletét fogja tenni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!