Nyakunkon az RL új szezonja, érkezik a nagy nyár- és szezonnyitó frissítés

Nyakunkon az RL új szezonja, érkezik a nagy nyár- és szezonnyitó frissítés

Az új szezon közeledtéről már beszámoltunk, most pedig itt vannak az első részletek is!

Eddig nem volt biztos, de most már teljesen le lettek rögzítve az időpontok. Május 29-én jön a "Salty Shores" frissítés, ami nem mást, mint rengeteg újdonságot takar. A roadmap idén már többször is előkerült, de most már tudjuk, hogy egy tengerparti pályáról van szó, ami –ha engem kérdeztek– egész pofásan néz ki. 

Ahogy korábban is írtuk: amikor jön a pálya, akkor jön az új kompetitív szezon is, ami során teljesen új lappal vághatunk neki az újabb kihívásoknak. Az újdonságok listája terjedelmes, gazdagodunk majd egy új autóval, ami a Twinzer névre hallgat, továbbá kapunk egy Impact ládának nevezett dobozt is, aminek pontos tartalma egyelőre ismeretlen, –de előre érzem, hogy nem fogunk csalódni.

Megdobnak minket egy új csokorral, immáron a harmadikkal a Monstercat zenéiből is és még egy report szerver funkciót is kapunk. Végül pedig, de nem utolsó sorban június 11. és július 2. között megkapjuk a beígért nyári eventet, ami a "Beach Blast" névre hallgat. Pontosabb információkat az esemény közeledtével fog adni a Psyonix. Természetesen kedvcsinálónak egy rövid videó is érkezett.

A nyár már a nyakunkon van, ezt pedig a játék is érzékelteti velünk. Hajítsátok rá az autótokra a nyári felnit, és irány a strandfoci pálya!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!