"Toxikusak a tüzérek?" - Slava Makarov válaszol

Murazor után végre Slava Makarov, a Wargaming kreatív igazgatója is megszólal és választ ad egy tucat kérdésre.

Ne búslakodj, ha lemaradtál a Murazor-féle kérdezz-felelekről, mert többnyire semmitmondó vagy kissé bugyuta válaszokat kaphattunk, -de végre itt vannak Slava Makarov válaszai, amiből talán többet megtudunk a valóban fontos témákról.

A KV-5 paraméterei egyelőre nem véglegesek, hiszen ez még csak a tesztelés első fázisa. 

Ha a KV-5-öt érintő változtatások beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, akkor a többi limites tank is hasonló bánásmódban részesülhet.

Teljesen nyilvánvaló, hogy a KV-5 paraméterei, a végleges kiadás előtt párszor még megváltoznak, de természetesen nem árt, ha ezt minél többször elmondják, hogy senkit se érjen meglepetésként, illetve a második gondolat is teljesen korrekt. Ha a KV-5-ből ezek a módosítások egy versenyképes harckocsit faragnak, akkor egyértelmű, hogy a többi limites tankkal is ugyanezt kell tenni. A páncélátütési buff például mindegyiknél szükséges.

A két Warhammer 40.000 festéssel ellátott harckocsi egy nagyszerű kísérlet volt a Wargaming számára arra, hogy normál tankokra prémium festést alkossanak, de időhiány miatt nem készültek el mindennel, amit akartak. 

Kíváncsi lennék, hogy mit ért azalatt, hogy nem készültek el mindennel. Ha még több tankot szerettek volna Warhammer festéssel ellátni, akkor nem bánom, de ha esetleg valami különleges játékmechanikai elemről van szó, akkor az igazán sajnálatos.

Az 1.0-ás frissítéssel a térképeket csak grafikailag szerették volna kipofozni és nem terveztek különösebb változásokat, de a fejlesztők megragadták az alkalmat és mégis hozzányúltak egy-két térképhez, azonban többre már valószínűleg nem lett volna lehetőség, hiszen az legalább fél évvel kitolta volna a megjelenést.

Province játszhatatlan tier V felett, amit Slava meg fog említeni a fejlesztőcsapatnak is.

Ha őszinte akarok lenni, akkor ezekre a módosításokra se lett volna szükség. Egyedül Fisherman's Bay lett a jobb, míg Erlenberg, Fjords és Ruinberg teljes katasztrófaként könyvelhető el. Province pedig szerintem teljesen játszható tier VI-ig, de persze ízlések és pofonok.

A WG elismeri, hogy gondok vannak a kis szintű tankokkal, de a játékban található rengeteg lehetőség miatt ezeknek a tiereknek a helyrehozása nagyon sok munkát igényelne.

Másfelől talán ez lenne az egyik legfontosabb, hiszen az új játékosokat azzal tudnák a legjobban megfogni, ha a kis szintű harckocsik is közel azt az élményt nyújtanák, amit a top járművek.

A Frontline néhány igen jelentős változást kap a jövőben, hogy a játékmód gyengén optimalizáltságán javítsanak, valamint néhány egyéb masszív változás is tervben van, ami a fejlesztők a "WoT 1.5-höz" társítanak. A Battle Royale játékmódot a fejlesztők szabadidejükben fejlesztették, de a pozitív visszajelzések miatt valamilyen formában talán a rendes játékba is bekerül majd.

Természetesen mindkét válasz pozitív, de talán ki se kellett volna adni a Frontline módot addig, amíg gyér az optimalizáció.

Toxikusak a tüzérek? Nem, de a helyzetüket még párszor átgondoljuk.

A közös chat sosem fog visszatérni, mert a kikapcsolása sok mindent megkönnyített.

Valószínűleg a tüzérek helyzete sosem fog teljesen megoldódni. A közös chat pedig valóban elég toxikus volt, és jobb így, ahogy most van.

Innentől pedig kicsit ömlesztve:

A legénységi képességek újradolgozásra kerülnek majd, de a pontos információkat egyelőre nem fedik fel.

Murazor még mindig a Wargamingnek dolgozik, mint a játékegyensúlyért felelős csapat tanácsadója.

Az ST-I ágát érintő változásokat nem vetették el teljesen, de egyelőre más problémák élveznek prioritást.

A globális európai fejlesztési fa ötletét szintén nem vetették el, sőt három különböző ötletük is van a top tier járművekre.

Slava egyelőre nem fedheti fel azt a listát, amikre a KV-5-öt becserélhetjük, de köztünk lesz néhány ritka tank is.

A Warhammer festés egyfajta prototípusa volt a WG 3D testreszabási törekvéseinek.

Ne várjuk, hogy jelentősen bővítik a cseh fejlesztési fát.

Még több lehetőségünk lesz kötvényeket szerezni a jövőben, és természetesen még több mindenre költhetjük el őket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.