Top 5 táska, ami simán bekerülhetne a játékba

Top 5 táska, ami simán bekerülhetne a játékba

A Jetpack volt az első, de biztos, hogy nem az utolsó. Vajon milyen tematikájú táskák kerülhetnének még be?

A Fortnite legutóbbi frissítése egy új tárgy kategóriát is elhozott, ami nem más, mint a Backpack. Ezeket a táskákat ugyanúgy fel kell vennünk, mint minden más tárgyat, és akárcsak a fegyvereknek vagy a healeknek, a táskáknak is szorítanunk kell egy helyet az Inventory-ban. A Jetpack eddig elég erősnek bizonyult, de az Epic elmondása szerint ez volt a terv, úgyhogy nem véletlen, hogy csak pár hétig marad bent, limitált ideig. Emellett két másik táska adatait is kibányászták a játékosok, így akár a következő hetekben őket is megláthatjuk majd a játékon belül.

Legális radarhackket és egy defibrillátort is találtak a játék fájljai között

Wolfi | 18/05/24 10:56 A legutóbbi frissítés szinte alapjaiban rengette meg a játékot, hiszen már a JetPack eljövetele is egy megosztó téma volt, de később bejelentette az Epic, hogy ez nem egyszeri alkalom lesz és egy komplett, új tárgykategóriát találtak ki, amit Backpack-eknek, azaz táskáknak neveztek el.

De vajon ezek mellett még milyen táskák érkezhetnének? Ötleteltünk kicsit és jó pár meccsel a hátunk mögött mi ezeknek örülnénk a leginkább:

Gránáttartó táska

Rögtön az elején egy kis vallomással tartozunk, hiszen ez az ötlet nem teljesen eredeti, mert az egyik olvasónk találta ki, –de nekünk annyira megtetszett hogy muszáj megemlítenünk. Kicsit továbbgondolva, a táska hasonlóan egy helyet foglalna, de mondjuk két fajta gránátból is beleférne, mondjuk 5-5 darab. Ezzel még talán fair lenne, de például a Clingerekért és az Impulse Nade-ekért megérné magunknál tartani, hogy egy kis előnyt szerezhessünk az ellenfelünkkel szemben. Úgy gondoljuk, hogy Legendary ritkaságot nem érdemel, hiszen annyira azért nem OP, de mondjuk csak Epic-ben találhatnánk meg a Chestekben vagy Airdropokban.

Új Inventory táska

Ennek viszont bőven Legendary rarity-nek kéne lenni és előfordulhat, hogy egy-két megkötésnek is szerepelni kéne a leírásban, hiszen hatalmas előnyre tehetünk szert, ha a teljes Inventory mellett még egyet el tudunk hozni magunkkal. Valamiféle elhasználódás biztos, hogy kellene a táskára, hiszen ha folyamatosan gond nélkül váltogathatnánk egy kicsit erős lenne. Ezt csak Airdropokban találhatnánk meg, és természetesen Legendary-ként.

Grappling Hook táska

(Persze ezt inkább egy táskán próbáljuk elképzelni)

Ha a Jetpack mozgása nem lett volna elég számunkra, akkor bekerülhetne egy "mászókarom" is, amivel egyszer felhúzhatnánk magunkat valamilyen falra, de csakúgy, mint a Jetpack-nél kellene neki egy kis "pihenési" idő, méghozzá elrakva, így érdemes úgy használni, hogy az első húzás után már platformmal vagy lépcsővel folytatjuk, hogyha túl nagy az építmény. Ezzel is rengeteg előnyre tehetünk szert, így maradna a Legendary ritkaság, de azért Chestekben és Air Dropokban egyaránt megtalálhatnánk.

Shield cap növelő táska

A leglogikusabban működő táskának egész egyszerűen annyi lenne a dolga, hogy megnöveli a 100 maximum páncélunkat 150-re, amivel akár 250 HP-nk is lehetne, így pedig az ellenfél nem tudna egy Pump Shotgunnal agyonlőni minket. Persze, ezt is csak limitált ideig lehetne használni –mondjuk egy meccs alatt– ha háromszor 100 fölé töltődik a Shield-ünk, akkor a táska egyszerűen felrobban és nem használhatnánk tovább. Újabb Epic rarity, hogy minél több játékos megtalálhassa, ezzel pedig a Shotgun metát is egy kicsit gyengítenék.

Golyóállótáska

Oké, ez egy kicsit túlzás, hiszen a táskának nem kellene a mellkasunkat is védeni, de egy ilyen tárggyal is gyengíthetnék a Shotgunokat. Csakúgy, mint más Battle Royale játékokban, a Kevlár -ami ezúttal egy táska lenne- segítene csökkenteni a sebzést, de csak azt, amit a mellkasunkra vagy a hátunkra kapunk, a fej szabadon maradna. Ebből egy egész családot is lehetne csinálni és Uncommontól akár Legendary-ig is elmehetne. Mindegyik több golyót bír ki, mielőtt széttörik és többet is védene le:

Uncommon: 10%-kal kevesebb sebzés
Rare: 15%-kal kevesebb sebzés
Epic: 20%-kal kevesebb sebzés
Legendary 25%-kal kevesebb sebzés

Szerintünk ez az öt táska simán bekerülhetne a játékba, de azért a fent említetteknek is jót tenne, ha csak pár hétre próbálhatnánk ki és csak azok maradnának bent, amiről rengeteg pozitív visszajelzést kapott az Epic.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!