A Call of Duty: Black Ops 4 valamiben lenyomhatja a Fortnite-ot

A Call of Duty: Black Ops 4 valamiben lenyomhatja a Fortnite-ot

Aztán a játékosok fogják eldönteni, hogy hosszabb távon ennek milyen következményei lesznek. 

Olyan laza másfél hete rengeteg dolgot megtudtunk az október 12-én megérkező Call of Duty: Black Ops 4-gyel kapcsolatban, amikor is kiderült, hogy egyedülálló módon egy battle royale szekciót is kapni fog a játék, ami a Blackout nevet viseli. Most az egyik ismert youtuber kiszámolta, hogy ha a rendelkezésre álló pálya valóban 1500-szor nagyobb lesz, mint a korábbi Nuketown map, akkor a Fortnite térképéhez viszonyítva körülbelül mekkora területet fogunk kapni. 


Ehhez Drift0r úgy kalkulált, hogy a Black Ops 3 Nuketown mapját vette alapul és a fegyverek lőtávolságával próbálta belőni a pontos méretet. A kapott eredmény szerint a Blackout pályája maximálisan 7.4 négyzetkilométeres lehet: ez meghaladja a Fortnite térképének nagyságát, ami 5.5 négyzetkilométeren terpeszkedik. 

Az már biztos, hogy ha a fejlesztők jól használják ki ezt a hatalmas területet, akkor a kedvenc Black Ops szereplőinkkel, na meg számtalan vizen, földön és levegőben közlekedő járművekkel egy igazán intenzív battle royale játékmódban lesz majd részünk. Természetesen a játék már az árazása miatt sem teljesen biztos, hogy fel tudja venni a versenyt az Epic remekével, viszont ha bejön a srácoknak, akkor jó eséllyel egyre több FPS címben fog visszaköszönni az elképesztően népszerű mód.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!