Glaurung tanácsai, hogy sikeresebb legyünk a lane fázisban

Glaurung tanácsai, hogy sikeresebb legyünk a lane fázisban

Érdemes megfogadni a Tempo Storm profi Heroes of The Storm játékosának tanácsait: gyorsan látványos változásokat fogunk tapasztalni a játékukban.

A videóban látható taktika használatával közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy megnyerjük az ösvényeken folytatott harcokat, több tornyot romboljunk le, –és ezzel együtt a győzelemhez is! Már csupán a hősöd jelenlétével is előnyt tudsz szerezni a saját egységeidnek anélkül, hogy bármilyen támadást intéznél. Természetesen a videóban egy illusztrációt láthatunk, de az egésznek a lényege az, hogy felhívd magadra a figyelmet, kettéválaszd a hullámot közelharcosokra és a mágusra, valamint az íjász minonokra, így azok automatikusan téged fognak lőni. Érdemes az időt is minél tovább húzni, nem pedig azonnal megölni őket, ugyanis ha megérkezik a második hullám, akkor sokkal nagyobb sebzést tudnak együttesen a tornyokra kiosztani. 

 

Ha csupán az íjászokkal végzel akkor nagyjából annyi idő alatt tűnik el a maradék ellenséges minion, amíg meg nem érkezik a második hullám. Ha nem élsz ezzel a taktikával, hanem gyorsan végzel a hullámmal, akkor annak az lesz az eredménye, hogy a 8 minionod a biztos halálba menetel majd a tornyok alatt, ám releváns sebzést nem fognak kiosztani, ellenben ha ennél több, mondjuk kétszer annyi íjászod lövi a várakat, ami már igen hasznos tud lenni. Emellett a "freezing minion wave" is szóba esik, ami arról szól, hogy a testünkkel lassítjuk a saját minionjainkat, így minél közelebb leszünk a saját tornyainkhoz, ami szintén egy kiváló taktikai előnyt jelenthet a számunkra.

Továbbá ezzel a taktikával nem kell túl sok időt töltened egy adott ösvényen; gyorsan tudsz majd rotálni, ezzel is meglepve ellenfeleidet!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!