Egészen elképesztő győzelmi aránnyal áll Zywoo az FPL-ben

Egészen elképesztő győzelmi aránnyal áll Zywoo az FPL-ben

Májusban a meccsei 91%-át megnyerte  -igaz eddig nem tudott túl sokat játszani- de a tízes winstreak nem rossz a világ legjobbjai ellen.

A 17 éves francia tehetséget leginkább onnan ismerhetitek, hogy egy ideig több francia csapat is harcolt érte, de végül azt mondta, hogy inkább a tanulmányaira szeretne koncentrálni és egy kicsit szünetelteti a profi CS:GO karrierjét. Ez végül csak abba fulladt, hogy nem fogadott el egy ajánlatot sem és maradt az aAa játékosa, miközben erősen rákoncentrál a tanulmányaira. Az FPL-t természetesen nem hagyta abba, hiszen 2017-ben egyedül s1mple tudta megelőzni az éves ranglistán, -ami valljuk be nem kis teljesítmény 17 évesen. Májusban is hatalmas svunggal kezdett bele a hónapban, aminek az lett az eredménye, hogy 11 meccsből tízet megnyert a világ legjobb játékosai ellen.

Ez az FPL projekt menedzserének és önjelölt tehetséggondozójának Mikey-nak is feltűnt, aki egyből fel is tette a kérdést, hogy vajon készül valamire a fiatal francia játékos? Természetesen a tanulmányai még bőven nem értek véget, de utána biztosan arra számíthatunk, hogy a G2 vagy az NV minden követ megmozdít majd, hogy megszerezhessék ZywOo-t. Emellett természetesen Ex6TenZ és Shox közös csapatába is könnyedén beférne és rengeteget tanulhatna a veterán francia profiktól. Jó pár elképesztően tehetséges fiatal lófrál az FPL-ben és az FPL-Challangerben, akik kemény munkával és egy kis szerencsével odáig juthatnak, mint cold vagy éppen s1mple. Az utánpótlás tehát adva van, a szervezeteknek már csak meg kell várniuk, hogy befejezzék az iskolát és folytathassák e-sport álmaikat.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!