Yrel megérkezett, Junkrat pedig csatlakozott a hordához

Yrel megérkezett, Junkrat pedig csatlakozott a hordához

Bemutatjuk a Heroes of The Storm legújabb tank hősét, –de nem csupán ő az újdonság!

A World of Warcraft-ból ismert draenei paladin-t kapjuk meg legújabb hősként, de még csak PTR-en elérhető. A hős egy közepes nehézségű közelharcos tank, –viszont rengeteg olyan képessége van, amivel könnyedén tud harcot kezdeményezni, a játék késői szakaszában pedig kis túlzással elpusztíthatatlanná válik. Hivatalos megjelenését tekintve június 12-től játszhatunk vele a normál szervereken is!

Nézzük meg szépen sorjában, hogy mit is tud Yrel. Először is a képességek összeköttetésben vannak, vagyis a közös kombinációjukkal tudjuk a legnagyobb hatást elérni velük.

A Q, vagyis a Vindication segítségével némi területi sebzést, és self-heal-t tudunk előidézni. A képesség használatának van egyfajta töltési ideje, –tehát minél tovább töltjük, annál nagyobb sebzést okozunk az ellenfeleinknek, ezzel együtt pedig több életerőt tölthetünk vissza magunknak.

A W, azaz a Righteous Hammer szintén egy olyan képesség, amelynek van némi betöltési ideje. Yrel kalapácsát meglengetve visszaüti, és sebzi ellenfeleit. Értelemszerűen minél tovább töltődik a képesség, annál nagyobb sebzést és hátralökést érünk el vele, –sőt egy rövid időre még el is kábítjuk ellenfelünket.

Az E, az Avenging Wrath betöltés után Yrel felugrik majd lecsap. Leérkezve lassítja és sebzi ellenfeleit a becsapódási körön belül.

A Trait képesség, vagyis a Divine Purpose használatával a már felsorolt képességek egyikét azonnal maximális hatásfokkal lehet használni, úgy hogy nem kerül manaköltségbe.

Az Ardend Defender, Yrel első számú végső képessége, mellyel megidéz maga körül egy áthatolhatatlan pajzsot, amit ha sebez az ellenfél, akkor az elszívja és gyógyítja magát. A második számú végső képesség, a Sacred Ground idéz egy elég átmérőjű kört, amiben folyamatosan nagy mennyiségű armor-t kap.

A képre kattintva még több képet csodálhattok meg Yrel-ről + az új Junkrat skin-ről!

Megkérdeztük az ország egyik legjobb játékosát, karcit, hogy ő mit gondol az új jövevényről: 

"Szerintem csak azért rossz, mert megint melee warrior és valószínűleg nem lesz main tank, de ugyanakkor nekem is bejön! Nincs olyan sok tömegirányító képessége, viszont látszik, hogy túlélésre tervezték. 20. szinten pedig már az egész csapatot tudja gyógyítani. Eléggé OP!"

Nemcsak új karakterrel, hanem új pályával is gazdagodunk, ahol a hagyományos értelemben vett Core nem lesz megtalálható. Viszont mindkét oldalon lesz egy úgynevezett faction leader, ami végül is egy tipikus játékvégi boss-nak felel meg. Ám, hogy hozzá eljussunk, hosszú út vezet. Ahhoz hogy nyerni tudj, uralmad alá kell vonnod az objective-ket, ami olykor egy prisoner camp, ahonnan szövetségeseket tudsz felszabadítani, és az oldaladra állítani.

Echoes of Alteric event csupán június 12. és július 9. között lesz elérhető. Ezzel együtt érkezik egy Junkrat kinézet is, ami igencsak zöldé, goblinszerűvé változtatja a bohókás hőst. Junkrat legújabb kinézete mellett pedig érdemes Yrel-t is megcsodálni a galériában!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!