Napi pro tipp: Így kelj át költséghatékonyan Loot Lake-en

Napi pro tipp: Így kelj át költséghatékonyan Loot Lake-en

A térkép ezen része sokszor okoz fejtörést, főleg ha gyorsan kell keresztül jutnunk rajta, de kevés az építőanyagunk. 

A Fortnite BR módja egy elég könnyen átlátható és megtanulható játékmód. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne benne ezernyi olyan apró trükk, amely nagyban megkönnyíti a játékmenetet. Az ilyen apróságok felismerése viszont már egy nehezebb dolog, hiszen kitűnő játékismerettel kell rendelkeznünk ahhoz, hogy észrevegyük. Szerencsére azonban mindig akad egy játékos, aki az ilyen felismeréseket megosztja a közösséggel!

Irány a focipálya, megérkeztek a hetedik heti küldetések

Befutottak a Fortnite BR 7. heti küldetései, húzzátok fel a stoplis cipőt!

Ezúttal Loot Lake a szóban forgó terület; valószínűleg mindenki került már abba a kényelmetlen helyzetbe, hogy nem volt ideje megkerülni a tavat, hanem keresztül kellett rajta mennie. Ezt lehet gyorsan is csinálni sok nyersanyag felhasználásával, vagy pedig lassan a vízben ugrálva, ami egyáltalán nem ajánlott, hiszen ha nem tudjuk megkerülni a tavat, akkor valószínűleg gyorsan közeledik a vihar, továbbá roppant kiszolgáltatott helyzetbe is kerülünk így. Van azonban egy köztes megoldás, ami egyszerű és zseniális. A magasság és az ugrás kihasználásával feleannyi anyagért cserébe haladhatunk ugyanolyan gyorsan, mintha csak átépítenénk a tavon.

Ez a megoldás már csak azért is zseniális, mert amíg a sima padló építése közben hajlamosan vagyunk ugrálás nélkül futni, addig itt minden pillanatban a levegőbe kerülünk, –ezzel is nehezítve a ránk leselkedő mesterlövészek dolgát. A tó felszíne sajnos egyike azoknak a területeknek, ahol nagyon ki vagyunk szolgáltatva az ellenfeleinknek: hiába tudunk mi magunk is falakat építeni, a természetes fedezékek hiánya azért érezhető.

Ti szoktatok erre a területre ugrani?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!