Hátborzongató kaland vár ránk a Shadow of the Tomb Raiderben - videó

Hátborzongató kaland vár ránk a Shadow of the Tomb Raiderben - videó

Az eddig átélt kalandok közül az eddigi legsötétebb vár ránk a dzsungel mélyében, –bár a világ megmentése során néha áldozatot kell hozni.

A játék legújabb része már akkor is zseniális lesz, ha csak az eddigi szintet hozzák és teljesítik a rajongók felé. Azonban, ha sikerült még egy picit fentebb tolni azt a bizonyos lécet a Square Enix csapatának, akkor ismét egy résznek csinálhatunk helyet szívünk legmélyebb zugaiban.

Ilyen fejtörőkkel vár a Shadow of the Tomb Raider

Egyre többet tudunk meg Lara Croft legújabb -és egyben legnehezebb- kalandjáról.

A Shadow of the Tomb Raider kapta az egyik főszerepet a fejlesztők előadásán, nem mellesleg érkezett egy újabb videó is, melyben bemutatják, hogyan is kerülünk a kaland közepébe. A sötét dzsungelbe ugyanis egy kellemetlen, sikertelen landolás keretein belül jutottunk el.

Megtudjuk, hogy Lara hogyan is küzd a rosszfiúkkal, kik természetesen megtalálhatóak szinte az egész dzsungelben. Ellenségeit természetesen most is orgyilkosokat megszégyenítő módon vadássza le, de azért emberi határokon belül, hisz a túlerővel szemben néha ő sem tud mit tenni. A gonoszok legyőzésében segítenek neki barkácsolt eszközei, illetve a környezetet is igyekszik kihasználni.

Az eddig érkezett legnagyobb térképet kapjuk, és hogy ha hihetünk a videónak, tűkön ülve várjuk a víz alatti kalandokat is. A játék szeptember 14-én kerül a boltokba.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!