Ilyen fejtörőkkel vár a Shadow of the Tomb Raider

Ilyen fejtörőkkel vár a Shadow of the Tomb Raider

Egyre többet tudunk meg Lara Croft legújabb –és egyben legnehezebb– kalandjáról. 

A Shadow of the Tomb Raider hivatalos leleplezése óta tudjuk, hogy az idei év egyik legígéretesebb alkotását fogjuk megkapni szeptember 14-én, ami 15 órás alaptörténetet fog kapni és nehézsége ki fog emelkedni az eddigi részekhez viszonyítva. Ezt szolgálják majd azok a komplex fejtörők is, amiket most egy vadiúj videóban ismerhetünk meg. 


A legendás Uncharted 4 és a legújabb God of War óta tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire meg tudja tornáztatni a szürkeállományunkat egy-egy nehezebb, játékon belüli puzzle, amiből a Shadow of the Tomb Raiderben sem lesz hiány. A fenti videóban Yann Regnier meséli el, hogy milyen halálos feladatokkal kell majd megbirkóznunk a továbbjutás érdekében. 

Szerencsénkre manapság már nem kell több ezer karakterben kifejtett végigjátszásokat átnyálaznunk ahhoz, hogy megoldhassunk egy-egy meredekebb kihívást. Biztosak vagyunk abban, hogy mindegyiket fel fogják pattintani a játékosok Youtube-ra, hogy ezzel is segítsék a többieket. És ahogy elnézzük, erre szükség is lesz!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!