A legemlékezetesebb pillanatok a hétvégi RLCS világbajnokságról

A legemlékezetesebb pillanatok a hétvégi RLCS világbajnokságról

Izgalmakban, vicces jelenetekben, és hatalmas playekben nem volt hiány a hétvégén; mutatjuk belőlük a legemlékezetesebbeket!

A hétvégén tartották az RLCS ötödik világbajnokságát, a világ legjobb Rocket League csapatai mérték össze tudásukat Európából, Amerikából és az óceániai régióból. Az év egyik legnagyobb szabású Rocket League eseményének ezúttal London adott helyet, a hangulat pedig minden egyes napon zseniális volt.

Az csarnokban az izgalom számtalanszor a tetőfokára hágott; akik kimentek rá, felejthetetlen élményben lehetett részük. Most összegyűjtöttünk néhány pillanatot, amik örökre beírták magukat a történelembe!

Elsőként szeretném a Tainted Minds fantasztikus bevonulását kiemelni, CJCJ-től ez egy hatalmas dobás volt!

Következőnek CorruptedG kalózsapkás pillanatát kell megemlítenünk; egyrészt ez a fejfedő az egyik ikonikus darabja a Rocket League toppereinek, másrészt a közönség maximális hangerővel elkezdte kántálni a Karib-tenger kalózai című film betétdalát.

Most pedig térjünk át néhány ingame pillanatra! A Renault Vitality és a Cloud9 találkozóján Squishy egy zseniális 200 IQ play-t mutatott be, amikor a labda útjából félre lökte az épp hárítani próbáló FreaKii-t.

Az NRG Esports és a Team Envy párbaján Deeno mutatott be egy közel sem hétköznapi double tapet!

Végül pedig jöjjön a mi abszolút favoritunk, alighanem az egész bajnokság legemlékezetesebb pillanat lesz ez, amikor az NRG Esports 2-3-as állásnál a fennmaradó 3 másodpercet, no meg a levegő adta lehetőségeket kihasználva egyenlíteni tudott, így kiharcolták az overtime-ot. Szükségük is volt rá, elvégre a mérkőzések állása 3-3 volt, –tehát az utolsó esélyük a győzelemre az overtime megszerzése volt.

A siker azonban sajnos a végén elmaradt; a Team Dignitas triója sikeresen bevarrta a labdát az NRG kapujába, ezzel a 2018-as nyári világbajnokság győztese a Team Dignitas lett!

A mérkőzéseket itt visszanézhetitek! Ti követtétek az eseményeket?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!