Hirdetés

8.12-es patch: gyengébb pajzsok, visszatérő karakterek és olcsóbb emote-ok

Megérkezett a legújabb 8.12-es patch, nerfelték a pajzsokat, több karakter buffokon esett át és régi visszatérőkkel is találkozhatunk.

Hirdetés

A pajzsokat erősítő tárgyak is gyengülek. A Forbidden Idol csak 5% CDR-t ad 10 helyett, a pajzsokat erősítő hatása pedig 8-ról 5%-ra csökken. Az Ardent Censer pajzsai is 10 helyett csak 8%-kal lesznek erősebbek. A Mikael's Curcible gyengült a legtöbbet, eddig 20%-kal erősebb pajzsot adott, mostantól ez csak 15. A Redemption is 10 helyett 8%-ot ad. Végezetül az Athene's Unholy Grail is változik: korábban a védelmek előtti sebzés mértékének 25%-át tárolta el elsüthető plusz pajzsként, vagy gyógyításként, ez 35%-ra növekszik.

A Banner of Command határozatlan időre kikerült a játékból, miután többszöri próbálkozás után sem tudtak megfelelő egyensúlyt találni neki.

Javíthatatlan volt a Banner, ezért mindenhonnan kiveszik!

Tegnap még csak a PBE-ről került ki, mára azonban már Meddler is megerősítette a döntést, és alá is támasztotta pár indokkal.


A Sterak's Gage eddig alap sebzést biztosított, annak is az 50%-át. A szám változatlan marad, de ezt a pluszt bónusz sebzésként biztosítja, ami a képességek AD rátája miatt lehet fontos.

A rúnáknál a Presence of Mindnak javították egy hibáját, miszerint nem mindig biztosította kiiktatásokkor a töltési idő csökkentését, ha az olyan képesség volt, ami "megidézett" egységeket irányított, mint Talon ultija.

A Celerity változások is megjöttek, fele annyi mozgási sebesség, azaz 3 helyett 1,5, viszont kétszer annyi adaptív AD és AP, előbbi 4,8 helyett 9,6%, míg utóbbi 8 helyett 16%.

Végezetül a Hail of Blades erősödik, 50-100% helyett 75-125% bónusz támadási sebességet kap, de működését tekintve még mindig elég haszontalan az 5 mp-es várakozási idő miatt.

Korábban említette a Riot, hogy a sok változás miatt könnyebbé tették a farmolást, de ezt idővel visszaállítják. Az előző patch-ben még 4 HP-nál kaptuk meg a last hitet, ez most már csak 3 lesz.

Bekerült az új tutorial is, ha másért nem is, legalább az újdonsága miatt érdemes kipróbálni és kicsit felidézni a múltat, illetve első lépéseinket az idézők szurdokában.

Az Emote-ok hangokat kapnak, de emellett olcsóbbak is lesznek! Az eddigi 450 RP-s ár helyett 100-al kevesebbet, vagyis csak 350-et kell fizetni érte. Ha valaki korábban RP-ért vett emote-ot május 29. és június 11. között, az visszakapja a különbséget. Akik ilyen korán vettek emote-okat, ajándékként kapnak egy kalapemelős pingvint.
M'Pengu
Emellett érkeznek a Mystery Emote-ot, vagyis zsákbamacska hangulatjelek, melyeket 195 RP-ért vehetünk meg. Az emote-okat egyébként most már akkor is láthatjuk, ha nem vagyunk valaki közelében, mintha a chatet néznék, ez a funkció kikapcsolható. Ha megszerezzük az First Blood-ot, vagy leászoljuk az ellenfelet, akkor automatikus emote-ot állíthatunk be, ami ilyenkor megjelenik. Új emote-ok is jöttek!

Lee Sin és Rammus VB skinjei bekerültek a játékba.Ennyi fért a mostani patch-be! Talán nem éppen annyira kaotikus, mint az előző, de így legalább lesz időnk megszokni valamelyest ezeket a változásokat, –no meg a korábbiakat, mert az nem kis falat volt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?