Tanácsok Yrel-hez, tőlünk, nektek!

Gameplay és Guide videó a Heroes of The Storm legújabb hőséhez!

Kedden látott napvilágot a legújabb Heroes of The Storm hős, Yrel. Szerepét tekintve tank, de nem a hagyományos értelemben véve. Videóban jártuk körbe, hogy pontosan mire is képes!

Habár még friss karakter, azért látható, hogy milyen irányban érdemes építeni, –így mellékeljük a szerintünk leghasznosabb buildjét, mely tankosságra, gyógyítására, és mozgékonyságra épít. 

Első szinten érdemes a Light of Karabon-t kivenni, mely 15 százalékkal növeli a Q képesség sugarát, és 20 százalékkal a gyógyítást minden sebzett ellenfél után. Kihagyhatatlan amennyiben szeretnénk jók lenni a laning fázisban, illetve erősíteni a túlélésünket. 

Negyedik szinten, ha jó fejek akarunk lenni, akkor a Gift of the Naaru-t válasszuk, mert így a D képességünkkel gyógyítani fogjuk a közelünkben lévő legalacsonyabb HP-val rendelkező társunkat.

Hetedik szinten gondolkodás nélkül válasszuk a videóban is sokat taglalt Divide Steed-et, –mely után azonnal megidézhetjük hátasunkat–, így gyorsabban rotálhatunk, vagy éppen menekülhetünk.

Tizedik szint, Ardent Defender, mely minden beérkező támadást magába szív és gyógyítja Yrel-t. Ugye mondanunk sem kell, hogy ez mennyire király!

Tizenharmadik szinten szintén a Q képességünkre építhetünk az Aldor Peecekeeper segítségével. Ha maximális töltöttségi szinten találjuk el ellenfeleinket, akkor azok a következő három másodpercben 30 százalékkal kevesebb sebzést okoznak nekünk.

Tizenhatodik szinten, ha a Divine Favor-t vesszük ki, akkor minden alapképesség használatával 2 másodperccel csökkentjük a D képességünk töltési idejét. 

Huszadik szinten pedig, ha a Word of Glory-t választjuk, akkor a végső képességünk által elnyelt sebzést, gyógyítássá alakítjuk és nemcsak magunk, de barátaink számára is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!