Leköpték és megfenyegették MAJ3Rt a brazil drukkerek

Leköpték és megfenyegették MAJ3Rt a brazil drukkerek

A tegnapi meccset követően hihetetlen magatartást tanúsított a szurkolók egy csoportja a bukott törökök ellen.

MAJ3Rt leköpte egy rajongó Belo Horizontéban, és többen is halálos fenyegetéseket ordibáltak felé kivonulás közben. A Space Soldiers az SK ellen játszott tegnap a színpadon, a törökök pedig 2:0-val estek ki a tornáról, többek között Stewie6k-nak köszönhetően. A mérkőzés után az alábbi Twitterbejegyzést tette közzé MAJ3R.

"Az egyetlen rossz dolog az volt számomra, hogy szégyenkezve kellett kisétáljak, miközben szidtak és leköptek engem". A Counter-Strike legmagasabb szintjén egyáltalán nem gyakori jelenséget egyébként videóra vette egy néző, ezt alább megnézhetitek magatok is. A fordítások szerint azt ordítják, hogy "halj meg!". Jól látható az is, hogy a játékosokat biztonságiak vezetik, MAJ3R mellé plusz őrt adtak.

Az esetet a brazilok sem nézték jó szemmel: a Redditen és MAJ3R bejegyzése alatt is többen bocsánatot kértek tőle a viselkedésükért. Többen is kiemelték, hogy a brazil rajongók egy része sajnos ilyen, ez ellen nincs mit tenni. Meg amúgy is, mindenhol vannak elviselhetetlen szurkolók, akik nem bírnak magukkal, nem tisztelik a csapatokat. Az SK kapitánya, FalleN is megszólalt. Szintén bocsánatot kért, és elmondta, hogy ez már túl sok, senki nem érdemli meg, hogy így viselkedjenek vele.

Ma délután folytatódik a Belo Horizonte-i verseny, méghozzá az elődöntőkkel, ahol a FaZe és a Liquid, majd a mouz és az SK csapnak össze a döntőbe jutásért. Ha magyar nyelven követnéd az eseményeket, csatlakozz be a közvetítésünkbe a már megszokott helyen, 16:00-tól. A hangulat egyébként a MAJ3Rös eset ellenére is óriási volt tegnap az arénában; ilyen hangos közönséggel még nem találkozott a világ!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!