Úgy tűnik mi magunk indíthatjuk majd el a rakétát

Úgy tűnik mi magunk indíthatjuk majd el a rakétát

Az adatbányászok erre utaló jeleket találtak a fájlok között!

Rengeteg érdekes korai információt köszönhetünk az adatbányászoknak; például a 8. heti küldetéseket is óramű pontossággal szállították ma le nekünk.

Fejlövésekre felkészülni, kiszivárogtak a 8. hét küldetései

Elég lightos hét előtt állunk, bár több küldetés sem ismert egyelőre.

Ez alkalommal pedig a Snobby Shores melletti fő gonosz bázison tanyázó rakétához kapcsolódóan szállítottak le nekünk új infót, –miszerint a rakéta kedden délután 5-kor fog felszállni, és akár mi, játékosok is fellőhetjük egy gomb megnyomásával.

Most már teljesen egyértelmű, hogy a Nintendo Switch-en látható visszaszámláló a rakéta kilövésére utal. Érdekes lesz látni, hogy hogyan fogja ezt az Epic megvalósítani, vajon milyen hatással lesz ez a mérkőzésekre? Talán a legelső kilootolt ház után arra fogunk kijönni a szabad ég alá, hogy egy gigantikus rakéta tart felénk? Vagy ez csak az első lépés lesz, és a rakéta felrepül, majd néhány hét múlva becsapódik? Ezernyi kérdés ismét, de pontosan ezért szeretjük az Epic-et!

Számomra egyébként külön élmény, hogy mi magunk is átélhetjük majd a történteket, –én a harmadik szezon végén is vártam volna egy hasonló lépést az Epic-től!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!