Realm Royale tippek nem csak kezdőknek

Realm Royale tippek nem csak kezdőknek

A játék rém egyszerű, ám rengeteg olyan apróság van benne, amivel nem árt tisztában lenni!

A Hi-Rez Studios legújabb vívmánya, a Realm Royale igazán ígéretes darabja a battle royale-ok piacának. Az első hétvégén keményen nyitott a játék, több mint 100 ezer ember játszott vele egy időben. Értelemszerűen ez köszönhető annak is, hogy Ninja, Summi1G és még néhány híres streamer is kipróbálta, –de nem lennénk meglepve, ha ezen a hétvégén az a szám magasabbra rúgna fel.

Komoly vetélytársa lehet a Realm Royale a Fortnite-nak és a PUBG-nak

A Hi-Rez Studios battle royale játékában hatalmas potenciál van!

Most viszont nézzünk meg 5 olyan tippet, amik közül néhánnyal talán a már aktívan játszó játékosoknak is tudunk újat mondani.

Landolj mindig bejáratok közelébe

Első tippünk a teljesen kezdő játékosoknak szól. Célszerű mindig egy épület ajtaja elé landolni, ugyanis a legtöbb lootot a házakban lehet találni, így pedig nem kell fölösleges időt futkorászással eltölteni ahhoz, hogy elérjünk egy épületbe. Hamarabb lehetünk harcra készen, ha eleve egy nagy ház verandáján kötünk ki.

Figyelj oda a forge-ok füstjére

A pályán található számos kovácsműhely, ha viszont ezeket használja valaki, akkor igen jól látható fekete füst száll fel belőlük. Ha harcra késznek érzed magad, érdemes lehet ezeket a helyeket ilyenkor megkörnyékezni: lehet, hogy a classod egy másik képviselője épp most craftolja neked az új Legendary fegyveredet.

A drop ládák mindig a következő szűkülés területére esnek

A szemfüles játékosok ezt már észrevehették, de bizonyára akadnak még a tapasztaltabbak között is olyanok, akiknek ez új. Bizony, a ládák itt-ott árulkodnak a következő szűkülésről.

Ha csirkévé válsz, használd az ablakokat

Az épületek ablakain emberi alakban nem lehet átmenni hiába tűnik úgy némelyiknél. Csirke formában viszont, –vagyis amikor "knockoltak" minket–, átférünk ezeken a réseken. Így könnyen kijátszhatjuk az ellenfelünket; neki ugyanis a hosszabb úton kell utánunk jönnie, –így pedig értékes másodperceket nyerhetünk magunknak.

Ne felejtsd el betörni a felesleges tárgyakat

Akik játszottak már battle royale játékkal tudhatják, hogy a feleslegessé vált tárgyainkat általában csak hátra hagytuk, mivel nem tudtunk velük semmi mást csinálni. A Realm Royale-ban be tudjuk, –sőt, be is kell törnünk– őket, hogy shardokat kaphassunk, amivel aztán használni tudjuk mindenféle csuda dologra az üllőket. Azért is említettük meg ezt a tippet, mert eleinte gyakran megfeledkezünk erről az igencsak fontos mozzanatról!

Amennyiben érdekel a játék, a Steam áruházban az ingyenes játékok között megtalálhatod. Ha pedig szeretnél csatlakozni Realm Royale közösségünkhöz, azt oda, vagy a lenti bannerre kattintva megteheted. Látogassatok el a Paladins Hungary weboldalára is.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!


Kövess Minket!