Hivatalosan is érkezik a Stink Bomb, meg egy adag trap fix

Hivatalosan is érkezik a Stink Bomb, meg egy adag trap fix

Bejelentésre került a gázgránát, továbbá javítják a trapok körüli problémákat is!

Már jó két héttel ezelőtt írtunk arról, hogy rövidesen érkezhet majd egy új gránát a játékba: a Stink Bomb, aminek a működési elve hasonló lesz a füstgránáthoz, –csak éppen mérgező gázt fog magából kibocsátani. A tegnapi napon a gránát bejelentése meg is történt!

Ezzel együtt már hét gránátnak nevezhető tárgy van a játékban, amiből négy oszt ki ténylegesen sebzést. A Boogie Bomb, a Port-a-Fort és az Impulse Grenade nem okoz fizikai sebzést, a Grenade, a Clinger, a C4 és a Stink Bomb viszont igen. A Stink Bomb működése természetesen eltérő lesz a többihez képest, hiszen gázzal fog elárasztani egy bizonyos területet lassú sebzést okozva az ott tartózkodóknak.

Hogy a gázt milyen hosszú ideig fogja magából kibocsátani, illetve hogy mekkora sebzésre számíthatunk még kérdéses, –az viszont biztos, hogy egy új mechanikájú tárgyat köszönthetünk a Fortnite BR fegyvertárában.

Plusz egy érdekesség: jó eséllyel a gránáttal párhuzamosan fog érkezni az item shopba a Sky Stalker outfit is.

De természetesen nem ez az egyetlen hír. Az Epic a következő patch-ben javítja azt az igen idegesítő trap bugot, ami miatt a fal, vagy plafon túlsó oldalán tartózkodó emberek is belehaltak a trap aktiválódásába.

apparently this bug hasn't been fixed yet from r/FortNiteBR

Ez a bug mindenképp elsőbbséget élvez, ugyanis hihetetlenül kiábrándító miatta meghalni, és elbukni esetleg egy ígéretes mérkőzést! Hogy a korábban szintén említett Ceiling Drop Trap mikor érkezik egyelőre nincs információ, lehetséges, hogy a v4.6-ban teszi majd a játék részévé az Epic.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép

Kövess Minket!