Assassin tippek nem csak kezdő Realm Royale-osoknak

Assassin tippek nem csak kezdő Realm Royale-osoknak

Nézzünk meg egy-két tippet a játék lopakodó hőséhez!

A Realm Royale különlegessége, hogy öt class közül választhatunk magunknak hőst, Assassin, Engineer, Hunter, Mage és Warrior szerepekben. Mindegyikük egyedi képességekkel és tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek egyedivé teszik mind a karaktereket, mind a játékmenetüket. Előző cikkünkben írtunk néhány általános tippet magához a játékhoz, most viszont vegyük górcső alá az Assassint, nézzük meg, hogy személy szerint ő mire képes.

Realm Royale tippek nem csak kezdőknek

A játék rém egyszerű, ám rengeteg olyan apróság van benne, amivel nem árt tisztában lenni!

Képességei

Passzívja: +10% bónusz mozgási sebesség mount nélkül.

Blink: A karakter alapvető képessége egy egyszerű teleport ugrás, ami kiválóan alkalmazható mind menekülésre, mind támadásra.

Concussion Bomb: Egy másik olyan képesség, ami mozgékonyságot ad, ugyanis ez a bomba ellök minket, ha a közelünkben robban fel.

Ghost Walk: Néhány másodpercre megcélozhatatlanná válunk, és +20% mozgási sebességre teszünk szert.

Sensor Drone: Ezzel a képességgel egy eszközt hajíthatunk el lényegében bárhova elég nagy távolságon belül, és ez felfedi nekünk a közelben tartózkodó ellenfeleket. A képesség ritkaságától függően néhány másodpercre pontosan láthatjuk, hogy mit csinálnak, így villámgyorsan kigondolhatjuk a támadást.

Smoke Screen: Rém egyszerű képességről van szó, a karakterünk ledob egy zsákot, ekkor füst száll fel, mi pedig rövid időre láthatatlanok leszünk.

A Legendary fegyvere

Az Assassin class egy zseniális Legendary fegyverrel, a Sniper Rifle-lel rendelkezik, ami még a nemrég érkezett nerfek után is tud bőven fájni. Fejlövés esetén szinte bárkit képes azonnal csirkévé változtatni. Tökéletesen használható mind távolra, mind közelre, távoli lövés esetén pedig a golyó esése sem olyan vészes, mint más battle royale játékokban. 

Tippek

  • Használd a Blink képességedet osonásra, vagy épp harcra. Utóbbi közben páratlan módon lehet vele az ellenség háta mögé kerülni, vagy pedig kitérni egy lövése elől. Sőt, az ablakokon át is működik.
  • A Concussion Bomb zseniálisan alkalmazható ellenfelek üldözésére, vagy akár erkélyek meghódítására, a Blinkkel pedig kiválóan kombózható, így hamar nagy távolságokat tehetünk meg.
  • A Ghost Walk roppant jól jön tárazáskor, vagy szimplán csak egy lövedék elkerülésekor. Nagyon jól használható menekülésre is, vagy akkor, ha egy másik képesség töltési idejére várunk.
  • Bárkivel is nézel szembe, a képességeid kombózása mindig jól jön. A Ghost Walk és a Smoke Screen duoja hosszú-hosszú másodpercekre óvhat meg minket a sebzéstől, hogy aztán a semmiből előugorva osszunk ki néhány fájdalmas pofont.
  • A Concussion Bomb nemcsak magunkra jó, ellenfelekre is ugyanúgy működik, ha pedig már ismerjük a gránát erejét, akár egy olyan röppályára is helyezhetjük őt, amiről már könnyű kilőni.
  • Ha camperrel van dolgod egy jól irányzott Concussion Bomb kiszedheti őt onnan.
  • Ha úgy érzed, hogy az adott házban van valaki, te pedig rendelkezel Sensor Drone-nal, ne félj használni, gyakran esünk abba a hibába, hogy mi magunk ellenőrizzük le a gyanúnkat.

Bárhonnan is nézzük, az Assassin egy roppant mobilis hős, aki bármelyik kettő+egy képességének kombinálásával igen kellemetlen helyzetbe tudja hozni ellenfeleit.

Nektek melyik class a kedvencetek?

Amennyiben érdekel a játék, a Steam áruházban az ingyenes játékok között megtalálhatod. Ha pedig szeretnél csatlakozni Realm Royale közösségünkhöz, azt oda, vagy a lenti bannerre kattintva megteheted. Látogassatok el a Paladins Hungary weboldalára is.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!


Kövess Minket!