Ismét FalleN irányít az SK-ban, hamarosan edzőt is igazolnak

Ismét FalleN irányít az SK-ban, hamarosan edzőt is igazolnak

Egy portugál interjúban mesélt coldzera az SK jelenjéről és jövőjéről.

Hamarosan az Immortals égisze alatt, MiBR néven folytatja pályafutását az SK csapata. Hatalmas leleplezéssel és bulival készül a szervezet annak ellenére is, hogy több, mint fél éves az első riport, amiből kiderült ez az átigazolás. De a brazilok sztárja, coldzera sem volt rest erről beszélni az elmúlt hetekben. Belo Horizontéban portugálul készült vele egy újabb interjú, melyben ismét megerősítette, hogy hamarosan új szervezetbe mennek, bár a Made in Brazil nevet nem ejtette ki a száján, de ezen felül még jó néhány érdekes dolgot mondott az együttes helyzetéről, a játékosokról és a jövőjükről.

Hivatalosan is visszatér a Made in Brazil

Június 23-án elárulják a rostert is, ami valószínűleg a jelenlegi SK lesz.

A legérdekesebb fejlemények mindenképp, hogy FalleN visszatér IGL-ként és hamarosan új edzőt igazolnak. A csapatkapitány huzamosabb ideje motivációs problémákkal küszködött: nem találta sem az egyéni formáját, sem a jó hívásokat stewie érkezése óta. Most azonban cold elárulta, hogy Belo Horizontében is FalleN irányított már végig, ő maximum egy-két körben segédkezett.

Az új edző leigazolása váratlan fordulat. Közel két éve, a 2016-os kölni Major után búcsúztak el zews-tól, az akkori mesterüktől, a szekér pedig igen jól ment nélküle is. Rendszerint a csapat háta mögött deadet láthattuk headsettel a fején ücsörögni, de cold is hozzátette, hogy ő csak a menedzserük. Most azonban, valószínűleg FalleN problémáinak hála jobbnak látták, ha segítséget szereznek mellé. Az új edző kilétét egyelőre teljes homály fedi, de arra mérget vehetünk, hogy nem zews tér vissza a Liquidből.

A nagy hírek mellett az SK teljesítménye és kommunikációs nehézségeiről esett szó. Előbbi coldzera szerint azért nem közelíti meg a tőlük elvárt szintet, mert ingerlékenyebbek meccs közben, és ezért olyan hibákat is elkövetnek, amiket gyakorlás közben sem tennének. Ráadásul néhány játékosnak az önbizalma is alacsonyabb a kelleténél, ami rossz hatással van a képességeikre. A kommunikációs nehézségekről hosszabban beszélt; ez természetesen abba adott betekintést, hogy stewie érkezése óta hogyan állnak az angollal. Coldzera szerint egyre jobban megy, –de eleinte gondot okozott, hogy stewie gyorsan beszélt, és emiatt nem értettek mindent a mondanivalójából–, illetve a clutch helyzetekben a nyomás miatt sokszor nem jutott eszükbe a megfelelő kifejezés sem. Mostanra ez sokat javult, ugyanis stewie nyugodtabb lett, a többiek angolja pedig szépen fejlődik.

Leghamarabb július 3-8. között láthatjuk FalleNéket játszani, méghozzá az ESL One kölni versenyén. Viszont, ha beigazolódnak a pletykák, és valóban a MiBR-ba igazolnak, akkor feltűnnek majd a június 23-ai bejelentésen is, São Paulo-ban.

Kép: HLTV

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!