Ennél nosztalgikusabb Fortnite videót nem csináltak még

Ennél nosztalgikusabb Fortnite videót nem csináltak még

A négy perces kisfilm a becsapódás előtti időkbe repít vissza minket!

A Fortnite közössége hihetetlenül kreatív játékosokból áll; –számtalan alkalommal olvashatunk zseniális tárgy, játékmód vagy épp fegyver koncepciókat–, de a kisfilmekre is ugyanúgy igaz ez. A most következő alkotás egy nosztalgia videó, aminek minden egyes felvétele a harmadik szezonban készült, a becsapódás előtti időkből.

Mit szólnátok egy Assassin játékmódhoz a BR szigeten?

Egy kis időre profi bérgyilkosnak érezhetnénk magunkat a Fortnite világában is!

Akik az első szezon óta játszanak a játékkal, számtalan pályamódosítást élhettek át, szinte alig van olyan része a térképnek, amihez ne nyúltak volna hozzá valamilyen formában a fejlesztők. A negyedik szezon kezdete egy igencsak durva változást eredményezett: a map közepén egy hatalmas lyuk tátong, illetve máshova is csapódtak be kisebb meteor maradványok. A sziget "lakosai" apránként elkezdték kiheverni a történteket, –néhány kráter már betemetésre került–, de még közel sincs minden helyrehozva.

Sok játékos szerint az első egy-két szezon volt a Fortnite aranykora játékélmény szempontjából, a BR mód akkori állapota sokkal élvezhetőbb volt, mint a mostani. Ez a videó noha a harmadik szezon felvételeiből készült, és elsődleges célja a harmadik szezonra való visszaemlékezés. Néhány pillanatra újra odaképzelhetjük magunkat az annál régebbi időkbe is akár.

Old Memories from r/FortNiteBR

Noha a játék egyáltalán nem idős –hiszen még egy éves sincs– számtalan olyan dolgot vettek már ki belőle, ami egész tömegeknek hiányzik. Én például nagyon szeretném a régi menü zenét visszakapni.

Ti a játék melyik időszakába csöppennétek vissza szívesen?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!