Őrültség a köbön: A Playground LTM legelvetemültebb alkotásai

Őrültség a köbön: A Playground LTM legelvetemültebb alkotásai

A játékosok hamar kihasználták az új mód egyik különlegességét, a szinte határtalan szabadságot!

A Playground LTM egy nagyon régóta várt mód volt a Fortnite világában. A tegnapi napon az ideiglenes játszótér be is került a játékba, –ám igen rövid pályafutása volt csak, ugyanis annyian akarták használni a módot, hogy az komoly stabilitási problémákat okozott az Epic Games rendszerében. Emiatt tehát ideiglenesen kikapcsolták a játékmódot, de reméljük, hogy minél hamarabb megtudják oldali a felmerülő problémákat; ugyanis amit ez a közösség leművel benne az fenomenális.

Most mutatunk öt olyan dolgot, amit a Playground rövid fennállása alatt valósítottak meg a játékosok. Kapaszkodjatok meg jó erősen, mi a hasunkat fogtuk a nevetéstől!

Első delikvensünk, Vercyx egyetlen lövéssel dönti romba Tilted Towers-t!

All of Tilted Destroyed... By 1 Shot from r/FortNiteBR

A logika mögötte rém egyszerű. Az összes épületnek kivágta az alját, miközben összekötötte őket egyetlen darab plafon elemmel, majd a lépcsőt, ami a talajhoz kötötte még lényegében az egész várost, azt egyetlen lövéssel kidöntötte: ezzel pedig be is indult a láncreakció.

A második versenyzőnk –McYidolas– úgy gondolta, hogy a Junk Junction közelében lévő új focistadion nem elég nagy ahhoz, hogy egy komolyabb mérkőzést is meglehessen benne rendezni, szóval feltuningolta kicsit!

Increased the capacity at the football stadium from r/FortNiteBR

Listánk harmadik szereplője, RedLazerSwan társával együtt egy gigantikus piramist húzott fel Dusty Divot krátere fölé. Egy óra munka, –és mintegy 40 ezer nyersanyag– kellett hozzá! Az eredmény magáért beszél.

1 Hour, 40,000 materials later... from r/FortNiteBR

Pár hónapja mi magunk is beszámoltunk egy csapatról, akik a szezon elején egy igazi mérkőzés közben befedték Dusty Divot kráterét. Az is egy hihetetlen teljesítmény volt!

No, de haladjunk tovább; még mindig van egy-két érdekes építmény a tarsolyunkban. A következő játékos, iBolts egy Bouncer Trap mennyországot hozott létre, amit akár a végtelenségig is építhetett volna, hogyha több padot talált volna. Az eredmény azonban a három Bouncerrel is zseniális!

I wish I had more bouncers from r/FortNiteBR

Végezetül pedig egy kép Nick027 munkájáról, aki egy komplett várat épített fel!

Külön érdekesség, hogy ehhez a poszthoz hozzászólt MrPopoTFS, az Epic egyik alkalmazottja, és gratulált az alkotónak!

Card

Láthatóan a Playground LTM-ben hatalmas potenciál van, –különféle gyakorlásokon túl elképesztő építményeket is létrehozhatunk benne–, ez pedig egy külön élményfaktort ad a játéknak!

Ti ki tudtátok próbálni az új játékmódot?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!