Nincs idő, nincs új FaZe ötödik sem

NiKo beszélt a csapatot –olof kispadozása óta– sújtó problémákról Kölnben.

Belo Horizonte után nekiláttak a keresésnek, de egyszerűen nem volt elég idejük. Mint mondta, "hazamentünk és végleges ötödiket kerestünk, próbáltunk találni egyet, de nem volt idő se venni, se egyezkedni más csapatokkal". Végül maradt cromen, ami érthető, hiszen alig egy hónapja nyertek vele versenyt, tökéletesen bevált. Természetesen a helyzet nem ilyen egyszerű, mert NiKo szerint "semmilyen felkészülésünk nem volt együtt, egyénileg játszogattunk". Köln előtt ugyanezt csinálták, –legutóbb bejött, most is működhet–, alapon.

A keresésről is mondott néhány új információt. Először is, cromen nagyon más az előző ötödikekhez képest, mert inkább rainhez hasonló szerepet játszik. Azonban nem erre lenne szükségük, még ha most működik is.

"Egy tapasztalt játékos kell, aki azt a szerepet tölti be, amire szükségünk van, okosan játssza meg, gyakorlatilag egy lurker. De közben képes adaptálódni bármilyen helyzethez, ami csak ér minket."

Cromennel hódíthatja el a FaZe az Intel Grand Slamet Kölnben

Már a harmadik versenyen játszik NiKo-ékkal a norvég játékos.

Cromen sajnos nem ilyen, ezért biztosan szomorúak most azok, akik az ő leigazolásáért szurkoltak Belo Horizonte óta. Viszont nagyon úgy fest, hogy találkozunk még vele a FaZe színeiben. NiKo ugyanis elejtette, hogy "azt hiszem ő lesz a beugrónk az ELEAGUE-en is". A július végi torna lesz az utolsó, mielőtt nyári szünetre vonulna a csapat, ami nagyjából 20 napot ad majd a menedzsmentnek az új társ megtalálására.

Márpedig muszáj lesz ebbe energiát és pénzt fektetni. A bosnyák sztár a sikerek ellenére sem lát már hosszú jövőt ebben a stílusban.

"Most azért megy, mert magabiztosak vagyunk és nagyon motiváltak, hogy megnyerjük a Grand Slamet és minden mást. Még keményebbek vagyunk magunkkal szemben, hogy jobban játsszunk, mint ezelőtt, mert most pont erre van szükségünk."

A FaZe legközelebb holnap játszik Kölnben, méghozzá az elődöntőben. Ellenfelük a BIG vs. G2 meccs győztese lesz. Ha kíváncsiak vagytok, hogy ki nyeri a német-francia csatát a negyeddöntőben, az alábbi közvetítésen magyarul, élőben követhetitek az eseményeket 18:35-től.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!