Repedés Lexikon: Nagy port, vagyis homokot kavart a mai reggel

Repedés Lexikon: Nagy port, vagyis homokot kavart a mai reggel

Ezúttal számos folyamat zajlott le!

A tegnapi napon megérkezett az első olyan tárgy a játékba, ami alátámasztja az ötödik szezon történelmi témáját. Egy korabeli horgony érkezett át a Greasy Grove mögötti hegy oldalában kialakult portálon keresztül.

Repedés Lexikon: Megérkezett az első tárgy a múltból

A legutóbbi anomália nem tőlünk vett el, hanem nekünk hozott valamit, -egyértelműen egy korábbi időből.

Mára viszont számos érdekesség történt a pályán. Kezdjük a legnagyobb volumenűvel!



Egy játékos arra lett figyelmes Lonely Lodge és Retail Row között, hogy a talajt homok alkotja. A változás elég látványos ugyan, de meglehetősen kiforratlan; jól látható, hogy a peremén mintha vonalzóval választották volna el egymástól a füves és a homokos területet, illetve a konténer raktár körül egy jókora placc maradt befedetlenül. Ez azért van, mert ez jó eséllyel egy bug, vagy pedig az Epic egy újabb hibája volt. Egyszer már elkövették azt, hogy szintén a Playground módban, még a rakéta kilövése előtt láthattuk a rakéta alját Anarchy-ba csapódva. Lehet, hogy most is hasonló dologról van szó. Eképzelhető, hogy idejekorán bekerült az új pálya egyik darabkája. Persze előfordulhat, hogy ezek a "hibák" nagyon is szándékosak, ezzel tartva hype alatt a közösséget. A homokos területet azóta kivették a játékból, itt minden visszaállt a rendes kerékvágásba.

Ám a börtön melletti egyik dombon már kevésbé van minden rendben, a következő anomália ugyanis ott alakult ki.

Ennél a jelenségnél külön érdekesség, hogy a közepén van egy növény. Vajon ezen mi fog keresztül jönni majd?

Ezenkívül az égbolton egy újabb törés tűnt fel, a meglévő pedig tovább hasadt.


Végül pedig az egyik adatbányász oldal újabb korabeli, illetve kevésbé korabeli elemek modelljét ásta elő a Battle Royale bugyraiból.

A cikk innentől spoilert tartalmaz

A fenti két tweetből számos érdekes dolog olvasható ki. Egyrészt láthatjuk egy homokos terület modelljét egy autóronccsal, másrészt pedig a pueblo indiánok falvaira utaló épületek terveit is. Ha ezek az épületek valóban bekerülnek a játékba, akkor az Epic Games hihetetlenül alapos munkát végez. Ha azt mondjuk, hogy történelem, általában az jut eszébe először az embernek, hogy rómaiak, görögök, egyiptomiak, vikingek, nem pedig pueblo indiánok.

Bármi is fog történni, én már nagyon várom, –és mindössze négy napunk van hátra a nagy leleplezésig!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!