Lámák lepték el Európát, miközben az új anomália is megjelent

Lámák lepték el Európát, miközben az új anomália is megjelent

Az ARG reklámot egy újabb szintre emelte az Epic Games, percről percre jobban várjuk az ötödik szezon kezdetét!

A negyedik szezon végére hatalmas hype alakult ki az ötödik szezonhoz köthetően. Az Epic Games zseniális marketing stratégiával csigázza a közösséget in-game és a valóéletben egyaránt. A játékon belül naponta jelennek meg térközi repedések, amik hol elvisznek, hol hoznak nekünk tárgyakat a múltból.

Rejtett audio üzenet, új részletek az IRL Burgernél -kezdenek felpörögni az események

Megérkezett a következő tárgy a múltból, a californiai sivatag hamburgere körül pedig egyre összetettebb a történet.

A valóságban pedig több játékbeli elemet is elrejtett az Epic, elsőnek a Greasy Grove-ban található Durrr Burgerezőnek a kabala fejét –amit elnyelt az egyik anomália– tették ki a kaliforniai sivatag közepére. Itt két ügynök, egy nő és egy férfi alakítanak hibátlan szerepet, zseniális átéléssel és stílussal játsszák, hogy ők a hamburgerfej eredetét kutatják. Beszélgetnek a kilátogatókkal, persze szigorú keretek közé szorítva, ha valami konkrétumra kérdeznek rá az emberek, akkor viccesen kikerülik a választ.

Most pedig elérkezett az ARG (alternate reality game) reklám második fázisa, Európa több városában is nagyon szépen kidolgozott, egységes megjelenésű lámák jelentek meg. Egyelőre 7 láma hollétéről tudunk!

Cannes, Franciaország

Barcelona, Spanyolország

Varsó, Lengyelország

Köln, Németország

London, Anglia 1

London, Anglia 2

Párizs, Franciaország

A közösség szerint ez a rengeteg láma arra utalhat, hogy az ötödik szezonban több népet is összehoznak majd a fejlesztők. Bármilyen üzenetet is szeretnének vele átadni, a kivitelezés hibátlan.

Mindemellett a játékban feltűnt a következő anomália is, –meglehetősen közel az előzőhöz–, a helyszín ismét Moisty Mire. Valószínűleg a már sokat emlegetett csontváz fog keresztül jönni a kapun.

Végül pedig nem feledkezhetünk el a tegnapi képről sem, amit a Fortnite hivatalos médiafelületein osztottak meg. A kép a játékon belül a "Worlds Collide", vagyis "A világok ütközése" nevet kapta.

Elképzelhető, hogy a maszk az ötödik szezon BP-jének első skinjére utal, kiindulva abból, hogy a negyedik szezon teaser képén is Carbide volt az első, aki felbukkant!
Az álarc kísérteties hasonlóságot mutat a japán kultúrában ismert Kitsune maszkokkal.

Bármit is fog tartalmazni az ötödik szezon, biztos hogy hatalmasat fog szólni!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!