Köln legjobbjai FUT-kártyákon, avagy a hét CS:GO csapata

Köln legjobbjai FUT-kártyákon, avagy a hét CS:GO csapata

Az izgalmas koncepcióra hatalmas volt az érdeklődés, ezért elkészült egy újabb széria!

iSleepUpsideDown újabb FUT-CS:GO crossover kártyákat készített, melyek ezúttal az ESL One Köln legjobbjait örökítik meg. A díjnyertes kategóriában a verseny MVP-je, s1mple kapott helyet a maga 93-as értékelésével. A legutóbbi 92-es ratinghez képest most szintet lépett, minden statisztikát feljebb tornázott egy-két ponttal. Továbbra is övé az eddig látott fantáziakártyák közül a legjobb, de ez valószínűleg senkit sem lep meg.

A Team of the Weekbe –vagyis a hét csapatába– öt másik játékos került be. Köztük két olyan arccal találkozhatunk, akik ezidáig még nem szerepeltek kártyán. Jó látni egyébként, hogy iSleepUpsideDown reálisan kezeli az értékeléseket, így a fiatal sergej akármennyire is jó volt, nem kapott 90-es számot a bal felső sarokban, de még electronic sem.

Ennek nagyon egyszerű a magyarázata: ahhoz, hogy egy lapon említsünk valakit s1mple-vel, nem elég egy-két apró felvillanás, kőkeményen oda kell tennie magát minden kihívónak az összes tornán. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem mindegy, mióta játszik valaki a Counter-Strike elitjében, hiszen idő kell ahhoz, hogy valaki igazi mesterré váljon a profik között. De senkit se tévesszenek meg a számok, ugyanis azokban benne lehet a szerző szubjektivitása is. A kép felső részén lévő felirat senkit se tévesszen meg, csakis azért van ott, hogy autentikusabb legyen a kép.

Ha kíváncsiak vagytok a korábbi, inkább a koncepciót fejtegető írásunkra, akkor az alábbi cikkben mindent megtaláltok. Részletesen elmagyarázzuk, hogy mégis mi mit jelent a képeken, illetve honnan indult ez az egész kártyás őrület.

Érdekes ötlet: FUT-kártyákon a CS:GO profik

A BLAST tavalyi próbálkozása után most újabb, a FIFA kártyáihoz közelebb álló darabokkal állt elő a közösség egy tagja.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!