Hirdetés

Nem mindenki trollkodni jár ide -a legkomolyabb Playground építmények

coMplEtEd | 18/07/11 13:55
Cikk mentése

Egészen elképesztő munkák és kivitelezések következnek!

Hirdetés

Minden bizonnyal nem mondunk újat azzal, hogy a Fortnite legújabb limitált ideig elérhető játékmódja, a Playground az egyik legsikeresebb, –ha nem a legsikeresebb– mód a játék történetében.

Őrültség a köbön: A Playground LTM legelvetemültebb alkotásai

A játékosok hamar kihasználták az új mód egyik különlegességét, a szinte határtalan szabadságot!

Az LTM lényege, hogy az újraéledésnek, a statikus körnek, és a megnövelt nyersanyagnak köszönhetően bármit megtehetünk egy órán keresztül. Ebből kifolyólag a játékosok számtalan parádés építményt húznak fel ebben a módban. Számtalan mennyiségű elborult ötletet láthattunk már itt megvalósulni, viszont vannak olyan játékosok is, akik komoly alkotási szándékkal érkeztek ide. Mi ezek közül most összeszedtük a legjobbakat, legérdekesebbeket, és legkreatívabbakat, hogy megmutassuk Nektek. 

Híd Tiltedbe

Az első alkotás, amibe teljesen beleszerettünk egy tökéletesen kigondolt híd. Feralidragon keze munkája ez az igen masszív építmény; tökéletesen ötvözte az összes építőelemet, így az eredmény is zseniális lett.
Birodalmi űrhajó

Egy-két Star Wars fan is megcsillogtatta építő tehetségét ebben a módban.

Imperial shuttle floating over Wailing Woods from r/FortNiteBR

Torony Loot Lake-nél

Ez a torony Sandflaxe munkájának köszönhető. Youtube oldalán elmondta, hogy miután rengetegen utálják a jelenlegi Loot Lake-t, úgy döntött, hogy megpróbálja szebbé varázsolni. Hogy sikerült-e ez neki, azt már rátok bízzuk.

Kőből épült vár

A Playground játékmód megjelenése óta rengeteg várról készült kép látott napvilágot, –azonban ez magasan kiemelkedik közülük, ha méretét, részletezését és elhelyezését nézzük.

Timelapse of another castle in Fatal Fields, teammate and I are super proud of this one. (Plus a piggy) from r/FortNiteBR

Fall Damage kísérlet 

Végül pedig egy érdekesség. Ez nem azért került be ebbe az összeállításba, mert szép, hanem azért, mert hasznos információkat tartalmaz. Oyanokat, amelyeket egy igazi mérkőzés során senki sem próbálna meg letesztelni. A készítő, RealSkylitPanda a Playground játékmód segítségével szemlélteti, hogy milyen mértékben sebződik az ember különböző magasságokból leesve.

Ez a pár kép és videó pontosan bemutatja, hogy mennyi lehetőség rejlik ebben a limitált idejű játékmódban.Ezért is külön öröm, hogy az Epic Games az ötödik szezonban egy tovább fejlesztett verzióját fogja ismét elérhetővé tenni számunkra.

Nektek melyik a kedvencetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?