Július 17-én érkezik a Battle For Azeroth Pre-Patch - Videót is kaptunk a Blizzardtól!

Megvan a hivatalos dátum: Július 17. a Pre-Patch érkezésének napja, de nálunk csak 18-án érkezik pontosan.

Rengeteg újítással érkezik a 8.0, –erről készítettünk egy rövidebb listát, a Blizzard pedig kiadott egy Pre-Patch Survival Guide videót, azt pedig itt lehet megtekinteni.

Az első és legfontosabb, hogy lesz újra stat-squish, ami azt jelenti, hogy mind nekünk, mint az ellenfeleknek csökken mind a hp-ja, mind a kiosztott sebzés mértéke is; így sokkal kellemesebb látványt is nyújt, hogy nincsenek milliós dmg számok. A pre-patchben többet nem fogunk tudni Artifact Powert gyűjteni, és az összes Traitet elveszítjük, hiszen a fegyverünket használtuk arra, hogy kinyerjük a sötétséget Sargeras kardjából. Itt fontos kiemelni, hogy az új karakterek akik elérnek majd a Legion területekre megkapják majd az Artifact fegyverüket, de már szinteződnek a karakterrel, és természetesen csak 110-ig használhatóak.

A professionök is változáson mentek keresztül: minden kiegészítő receptjeit szétszedték, –azaz mindegyiket külön tudjuk húzni–, ha a Battle for Azeroth professionünkat szeretnénk fejleszteni, akkor rá se kell mostmár néznünk a kisebb szintű területekre –bár ez eddig is hasonlóan működött, de most már teljesen elkülönül. Ezek mellett a First Aid kikerül, és belerakták a Tailoringba a Bandage készítését, és az Alchemys karaktereknek adták az Anti-venom gyártását. 

Elindul a War Mode, –amiről már készült egy korábbi cikk–, ez azt jelenti, hogy ezentúl nem a szerverünk típusán fog múlni, hogy megtámadhatjuk-e az ellenséges frakcióban lévő játékost, hanem a fővárosban be és ki lehet kapcsolni a PvP-t. A bekapcsolt War Mode-al természetesen jutalmak is járnak: bónusz XP fejlődéskor, és extra jutalmak maximum szinten való World Questelésnél. Érdemes játszani a pre-patchben azért is, mert lesznek exkluzív tartalmak, amik csak ebben az időszakban lesznek elérhetőek. Indítanak egy Legion Post-Seasont is, amiben lehet még extra felszerelést gyűjteni a kiegészítő indulása előtt, –megkönnyítve ezzel a dolgunkat.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!