Megérkeztek a múltheti nézettségi számok! A TOP3-ba befért egy nem várt név is!

Megérkeztek a múltheti nézettségi számok! A TOP3-ba befért egy nem várt név is!

Gondoltátok volna, hogy ezeket a játékokat nézték leginkább a múlthéten?

Természetesen a régiók csatája, a League of Legends Rift Rivals vitte a hetet, aminek mérkőzéseit összesen 2.3 millióan követtek. Az amerikai és európai összecsapásra 1.4 millióan, míg Korea és Kína küzdelmét több mint 990 ezren figyelték összesen. Egyébként pedig egyidejűleg 127 ember követte nyomon a közvetítést.

Könnyen lehet, hogy az ESL One Cologne rá tudott volna verni ezekre a számokra, de mivel Facebookon ment a hivatalos angol közvetítés, így az orosz nyelvű twitch közvetítés hozta a legnagyobb értékeket. Így sem panaszkodhatnak, hiszen 1.7 millió embert érdekelt a Counter-Strike: Global Offensive esemény. A egyidejű a legmagasabb nézőszámuk pedig több mint 108 ezer érdeklődő volt.

Ki hitte volna, hogy a LoL, és a CS:GO után HoTS következik?! Forrás: esportsobserver.com

A dobogó harmadik fokára, a Blizzard hivatalos Heroes of The Storm profi ligája, vagyis a HGC került, amire 1.1 millióan voltak kíváncsiak. A Tempo Storm és a Team Octalysis összecsapását 30 ezernél is többen izgulták végig egyidőben. Az Overwatch Contenders sem panaszkodhat, hiszen 437 ezer embernél is többen voltak rá kíváncsiak!

Érdekesség, hogy bár a Hearthstone éppen hogy csak felfért a tízes listára, csupán egy kisebb versenyt a HTC Italy-t, illetve a korábbi közvetítések ismétléseit nézhették az érdeklődök. Ki tudja mi lesz itt, ha eljön a világbajnokság!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!