HellRaisers Minor győzelem is érkezett a Major spot mellé

HellRaisers Minor győzelem is érkezett a Major spot mellé

Woxic teljesítménye kulcsfontosságú volt ehhez a győzelemhez.

Mint azt már korábban megírtuk, a HellRaisers helyet szerzett magának a soron következő Major versenyen, de itt nem állt meg a történet, hiszen DeadFox-ék ezen túl megnyerték a Minor döntőjét is, ahol a Spirit ellen dőlt el, ki viszi haza a 30 ezer dolláros bónuszt.

Jöhet az új Deadfox matrica - A Hellraisers kijutott a Faceit Majorre!

Az új 24 csapatos rendszernek köszönhetően a HR is játszhat a kihívók között!

A HellRaisers major helye tehát már a pro100 elleni felsőági döntőn történő győzelmük után biztos volt, –de hátra volt még a minor döntője. A Spirit ellen kellett farkasszemet nézniük, –akik felsőágról pottyantak ki a pro100 ellen–, majd alsóágról visszahozva magukat az AVANGAR, –és ismét a pro100 csapata– ellen, bebiztosítva a maguk matricáját.

OVERPASS

A BO3 összecsapás első pályáján járunk, ahol a HR kezd CT-ben, a Spirit pedig nem talál fogást az ANGE1 és Johnta által megálmodott védelmen, 8-1-es vezetés után talált magára a Spirit csapata, de így is 5 körös differenciával fordult a két gárda a HR javára. Második félidő kezdetén DeadFox-ék növelni tudták előnyüket, ezután a Spirit előhúzott valamit a tarsolyukból, és visszajöttek egészen 14-12-ig. Ekkora újra felébredt a HellRaisers, és a hosszabbítást elkerülve 16-14-re megnyerték ellenfelük pályáját. Itt woxic 31 ölése mellett kiemelendő a jordán ISSAA teljesítménye, aki csupán 1 kill híján nem érte utól török csapattársát.

MIRAGE

A mérkőzés második pályáján a HellRaisers szintén jól kezdett T oldalon, –hiszen az első 5 kör náluk landolt–, de ekkor jött zsinórban 10 kör a Spirit csapatától. 5-6-os állásnál ANGE1-ék időt is kértek, reménykedve abban, hogy meg tudják állítani ezt a tendenciát. Ez nem jött össze nekik, majd a második félidőben sem sikerültek a dolgok; csupán 1 kört tudtak nyerni, így a Spirit megnyerte ezt a pályát 16-6-ra, jöhetett a decider: Dust 2.

DUST 2

Az eddigis izgalmasnak mondható összecsapás csak most forrt ki igazán. A HellRaisers teljesen bealudt az első félidőben, CT oldalon mindössze 3 kört sikerült nyernie a csapatnak; a Spirit nagyon érezte Terror oldalt. Aztán jött az ún. csoda. Bondik bekezdett egy triplával a második félidőben, aztán érkezett woxic a maga kis egy személyes műsorával. 1v3 clutch szituáció 12 HP-val és még sorolhatnánk, konkrétan minden bejött a török AWP-nek, a mérkőzés utolsó körét 15-14-es állásnál pedig 4 killel zárta, –így bebiztosítva a maga 40 ölését, összességében a 3 pálya alatt pedig kialakítva magának egy +35-ös K/D arányt (82-47)

Ezúton is gratulálunk DeadFoxéknak, és reméljük hasonló élményekkel gazdagodunk majd Szeptemberben is!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!