Két helyet javított a HR a HLTV ranglistáján

Két helyet javított a HR a HLTV ranglistáján

Nézzük, ki hol helyezkedik el a világranglistán az atlantai verseny előtt.

Ahogy azt egy korábbi cikkünkben is megírtuk: több hete nincs ellenszer az Astralis csapata ellen. Köln óta pedig kiemelkedőbb rendezvény nem volt szeren, viszont nézzük meg, ki hol helyezkedik el ezen a listán még az atlantai ELEAGUE Premier verseny előtt.

Kis lépés a Na'Vi-nak, hatalmas a BIG-nek! - világranglista Köln után

Kevés csapat tarthatta meg a Köln előtti helyét az eheti HLTV ranglistán.

TOP 10

Nagyon nagy változások nem történtek az első tízben, ahogy múlt héten is: a Natus Vincere következik a dán ötös után, a dobogó legalsó fokán a FaZe található, és ha jól szerepelnek olofmeister-el Atlantában, akár vissza is foglalhatják az elbukott második helyüket. A mousesports és a MiBR helyet cseréltek, előbbi ötödik, utóbbi hatodik helyen található. A lista ezen részének utolsó helyén a friss DreamHack Open Valencia győztes North található.

TOP 20

A középmezőnyben már kicsit mozgalmasabb volt az élet; sok változás történt ebben a szekcióban. Az Ex6TenZ vezette G2 egy helyet javítva a 11-ik pozíciót foglalja el, a nemrég Lekr0-val kiegészülő NiP pedig két helyet előrelépve követi a francia többségű csapatot. Itt a legtöbbet a Cloud9 és a Gambit esett, 3-3 helyet bukva a 14-ik illetve a 18-ik helyre csúsztak vissza. Ezzel szemben DeadFox-ék a CIS Minor győzelmüknek köszönhetően kettő helyet előreléptek, így benne vannak a TOP 15-ben. Illetve az ENCE és a Space Soldiers is javítottak 1-1 helyet, megszerezve maguknak a 17-ik és 19-ik pozíciót. A sort pedig az OpTic csapata zárja.

TOP 30

Itt ami érdekesnek tűnhet az az, hogy sikerült az amerikai minort megnyerő compLexity csapatának elérni a TOP 30-at, egy helyet javítva. A sort a két lengyel csapat, –az AGO és a Virtus Pro– nyitja tartva múltheti pozícióikat, a harmadik lengyel csapat, a Kinguin-nak sikerült kettő pozíciót előrelépniük. A többi csapat elhelyezkedési pedig az alábbi képen tekinthető meg:

Kíváncsian várjuk, hogy fog alakulni a sorrend az első tíz helyen Atlanta után.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!