Pay to win játék - avagy a Toy-ok harc közben is hasznosak lehetnek

Pay to win játék - avagy a Toy-ok harc közben is hasznosak lehetnek

Valószínűleg az Epic sem gondolt arra, hogy a játékosok nem csak sportolásra használják majd ezeket az emote-okat.

Az ötödik szezon BP-je ismételten egy új item kategóriát hozott nekünk a Toy-ok formájában. Ezek ugyanúgy emote-ként vannak jelen a játékban, ha pedig elnyomjuk őket, akkor az adott sportágnak megfelelően a karakterünk eldob/elüt egy labdát. Összesen hat féle Toy-t kaptunk: kosárlabdát, golflabdát, strandlabdát, illetve ezeknek fejlesztett verzióit, amik csak magas Tier szintek esetén érhetőek el.

A FaZe Clan ismét lecsapott, saját PC kill rekordjukat döntötték meg

Nem sokkal ugyan, de a rekord az rekord; ezeken a szinteken pedig már gigászi teljesítmény!

Természetesen a kosárlabda és a golflabda eddig a legelterjedtebbek, hiszen ezt a kettőt viszonylag hamar meg lehet szerezni, a strandlabdához Tier 43-as szint szükséges. Alapvetően ezek az emote-ok a szórakozás egy új vonalát jelentik a Fortnite világában, végre lehet kosárra dobni a már régóta ott álló placcokon, illetve az újonnan betett Lazy Links nevű pályarész sem szórakozásból lett egy golfpálya. Arra viszont talán a fejlesztők sem számítottak, hogy a játékosok ezeket az emote-okat elkezdik csalinak használni. Bizony, egy vérre menő harc közepén a semmiből felénk repülő labda először meg is ijeszthet minket; pont úgy, ahogyan ezt a játékost is.

Pro Tip: Hit em' with the chest pass from high ground to maximize BM from r/FortNiteBR

A golflabda nagyobb távolságok esetén lehet a barátunk, ezt ugyanis messzebbre tudjuk ellőni. Értelemszerűen ez a trükk a kevésbé tapasztalt játékosok esetén jöhet be, egy sokat látott veterán nem fog odasétálni egy golflabdához megnézni, hogy mi is az.

The oldest trick in the book from r/FortNiteBR

A Toy-ok ilyen alternatív felhasználása elég rizikós lehet, igen jó helyzetnek kell kialakulnia ahhoz, hogy bejöjjön, ám mivel mindannyian emberek vagyunk, előfordulhat, hogy az ellenfelünk hirtelen nekünk kedvezően reagál majd a csalira. Ha van rá lehetőségünk egy próbát mindenképpen megérhet.

Ti használtátok már ilyenekre az új emote-okat?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!