Két honfitársunknak is szurkolhatunk a hétvégi Skirmish fordulón

Magyarországot is észrevette az Epic Games; hazánk két legismertebb Fortnite játékosát is meghívták az eseményre.

Most hétvégén –nagy eséllyel pénteken– rendezik meg a Fortnite Summer Skirmish széria második heti megmérettetését, amin előzetes információk szerint nem kevesebb, mint félmillió dollár lesz a tét. Az eset körül egy kisebb botrány is kirajzolódott; ugyanis a Skirmish verseny egy időbe esik a KEEMSTAR féle Friday Fortnite kupával. Erről részletesebben az alábbi cikkünkben olvashattok.

Holnap még nagyobb téttel térhet vissza a Fortnite Summer Skirmish kupa

De persze nem mindenki örül neki, az event pont egybe esik a Friday Fortnite Tournamenttel.

A verseny különlegessége viszont, hogy ezúttal két magyar játékos is tiszteletét teszi majd rajta: a Solo párbajokra meghívták Rubent és KriszhAdvice-t is! Külön öröm ez számunkra, ugyanis ez azt jelenti, hogy az Epic Games odafigyel a magyar közösségre is, Ruben és Krisz pedig igen kiemelkedő képviselői a magyar Fortnite-nak.

A versenyről egyelőre sok részlet nem tisztázott, –például a pontos pénzösszeg sem–, a félmillió dollárt ugyanis még nem erősítette meg az Epic Games. Akár 500 ezer, akár 250 ezer lesz a nyereményalap, a két magyar játékos jelenléte mindenképp érdekesebbé teszi számunkra az eseményt. Reméljük, hogy ez alkalommal technikai nehézségek nélkül fog majd minden lezajlani.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!