A hősök köztünk járnak - igazi support az 50v50 módban

A hősök köztünk járnak - igazi support az 50v50 módban

Egy játékos magára öltötte a harctéri orvos szerepét, majd az egészből csinált egy zseniális videót!

Az 50v50 mód alighanem az Epic Games egyik legzseniálisabb ötlete volt, népszerűségének köszönhetően szinte már állandóan elérhető a menüben a kettes számú verziója. Az első mód olyan formán izgalmasabb volt, mint a mostani, hogy akkor mindkét csapat ugyanabban a buszban utazott, a többi játékos kiléte pedig -hogy csapattárs vagy ellenfél- csak a leérkezés után derült ki.

Az Epic annyit keresett már a Fortnite-tal, hogy az összes dolgozójának vehetne egy villát

Nincs annyi talicska a világon, amennyivel ezt az összeget el lehetne hordani!

Ennek köszönhetően sok olyan helyzet volt, hogy vagy mi néztünk farkasszemet két-három bajtársunkkal tíz ellenféllel szemben, vagy pedig fordítva. A játék eleje elég lutri volt, de összességében egy nagyon szórakoztató mód volt az egyes verziója is. A v2 ugyebár abban különbözik ettől, hogy a két csapat különböző buszokkal érkezik, aminek köszönhetően a térkép lényegében fel van osztva, vannak zónák ahova biztonságosan érkezhetünk, és vannak ahol igen nagy esélyünk van ellenfelekbe botlani. Viszont az 50v50 v2 nagy betegsége, hogy a játékosok aligha segítenek egymásnak, igen kevés olyan játékos van, aki ha látja, hogy tőle valamivel odébb knockolták egy társát, odamegy neki segíteni.

Ez csöppet sem tesz jót a játékmenetnek, hiszen sokszor teljesen feleslegesen veszítünk el társakat pusztán azért, mert senki nem megy oda fölszedni. Ezt az Epic is belátta, így azt a játékost, aki feltámasztja csapattársát, extra xp-vel jutalmazzák a meccs végén. Ám ez sem volt kellőképpen nagy motiváció, sokszor még közvetlenül mellettünk is elfutnak a szövetségeseink, hátrahagyva minket a garantált halálnak. Egy játékos ezt megelégelte, és felcsapott harctéri orvosnak, a mérkőzéseiből pedig készített egy zseniális kisfilmet. Jó érzés látni, hogy vannak még ilyen emberek, az igazi hősök bizony köztünk járnak!

I have been playing 50v50 a little differently and it is so rewarding! So I made a little something with my replays. from r/FortNiteBR

Ti szoktatok segíteni az elesett társaitokon?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!