Akár erre is haladhatna tovább a map - téli dizájnnal állt elő egy játékos

Akár erre is haladhatna tovább a map - téli dizájnnal állt elő egy játékos

Feltételezések szerint a pálya frissítésről frissítésre fog változni, miért ne jöhetne a következő patch-ben egy havas pályaszakasz?

A Fortnite ötödik évadához nagy reményeket fűz a közösség, az Epic Games a negyedik szezon utolsó két-három hetében akkora hype-ot generált, hogy a még bekerült sivatagi szakasz, és néhány új POI sem jelent elegendő változást a játékosbázisnak. Mindannyian arra számítottunk, hogy az ötödik szezon beköszöntével egy komplett pályaváltozást fogunk kapni, ám néhány területet leszámítva a pálya döntő része érintetlen maradt.

Folyamatosan homok potyog az égen látható résből

A következő frissítésekkel lehet, hogy egy új helyszínt kap a pálya.

Viszont az Epic Games-et ismerve a történéseknek még koránt sincs vége, csupán egy kis szünetet tartanak, elvégre az új szezon promózása és bevezetése jó eséllyel az egész céget masszívan leterhelte, plusz minek lőjenek el egyszerre mindent? A háttértörténet tekintetében történelmi szezont vártunk, a Snobby Shores közelében lévő vikingfalut leszámítva viszont nem igazán érkezett más történelmi témájú pályaszakasz. A teóriák szóltak egyiptomiakról, görögökről, cowboy-okról, egyelőre viszont ezek mindegyike hiányzik. A legújabb elképzelések szerint az Epic tarsolyában további pályaváltozások is rejtőznek, ezeket viszont a teljes értékű -tehát a nem Content Update-eknél szeretnék majd bevezetni. Sokan arra számítanak, hogy a sivatagos részhez hasonló tematikus pályaszakaszokat fogunk kapni, egy lelkes rajongó pedig, név szerint SardarConcepts elkészítette egy havas zóna terveit.

A térkép nyugati részére, a vikingfalu környékére álmodta meg ezt a dizájnt, itt ugyanis megállás nélkül esik a hó. Jól láthatjuk, hogy Snobbyt eltüntette a térképről, a helyére pedig egy folyószakaszt tervezett, ami mondjuk nem biztos, hogy a legjobb ötlet, a terület népszerűsége ugyanis a loot mértékével együtt eléggé lecsökkenne, maga az elképzelés viszont a háttértörténetbe könnyen implementálható lenne. A kép készítéséről egy timelapse videót is megosztott velünk Sardar.

Ezen a héten csak egy könnyed Content Update-et kaptunk, jövőhéten azonban ismét belecsaphat a lecsóba az Epic Games, mi pedig már alig várjuk, hogy mivel rukkolnak majd elő!

Nektek tetszene egy ilyen pályarész?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!