A pillangó-hatás: ha nincs Loba, talán FPL-C se lenne

Nélküle Frozen, EspiranTo, sőt még sokan mások sem tartanának ott, ahol most vannak.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a szervezet nélkül maradt ex-eXtatus-ból frozen az Imperialba igazolhat. Mellé visszatérne a tartalékok közül a szintén fiatal tehetség, EspiranTo, irányítónak pedig érkezne a "veterán", 28 éves montenegrói Lobanjica. Az érdekesség mindössze az, hogy utóbbi még egy komolyabb csapatban sem játszott, csak az FPL-ben és streameken villogtatta meg a tudását. Előbbiben komoly szerepe volt, ugyanis a FACEIT egyik vezető beosztású menedzsere, Mikey egy különös történetről számolt be az újdonsült IGL-ről és a többi fiatalról.

EspiranTo és frozen egy csapatban? Tessék?!

A Flickshot riportja szerint hamarosan egy felállásban köt ki a két fiatal tehetség!

Amikor még csak az FPL létezett, akkor Lobanjica és Fabio "FLO" Floris (aki szintén a FACEIT-nél dolgozik) szorgalmazták egy másodliga elindítását, ahonnan aztán könnyen be lehet jutni az FACEIT Pro League-be. A törekvéseiket végül siker koronázta, így megalakult a ma már FPL-Challanger néven ismert liga, ahol számos fiatal próbálhatta ki magát, néhányan pedig még fel is jutottak a legmagasabb szintre.

Nem tudni, hogy a sors vagy mi játszhatott közre, de a montenegrói mind a négy jövőbeni csapattársa, vagyis nexa, EspiranTo, frozen és nukkye is az FPL-C-ből indult, majd lett ismert játékos és került egy be egy erősebb csapatba. Most pedig őket "fújta össze a szél", így ha akkor Lobáék nem hívják életre a ligát, akkor szinte biztos, hogy most nem játszanának együtt. A pillangó-hatás valóban létezik, ugyanis nem igazán tudott bekerülni eddig komoly együttesekbe, és egy apró múltbéli tettének köszönhetően végül megadatott neki a lehetőség.

Így még kíváncsibban várjuk, hogy valóban létrejön-e az átigazolás (jó eséllyel igaz a hír), ha pedig igen, akkor mire lehet képes a négy fiatal egy idősebb IGL-lel kiegészülve. Ti mit gondoltok?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!