Félelmetesen jónak néz ki a Call of Duty: Black Ops 4 zombi módja!

Félelmetesen jónak néz ki a Call of Duty: Black Ops 4 zombi módja!

Összeszedtünk nektek mindent, amit érdemes tudni róla.

Úgy néz ki, hogy újra beindult az élet a Call of Duty háza táján, hiszen a hivatalos bejelentés után nemrégiben megtudtuk, hogy több bétatesztben is kipróbálhatjuk majd a legújabb epizódot, aminek most a zombi módját is bemutatták. Mivel temérdek információ látott napvilágot a közkedvelt játékmóddal kapcsolatban, ezért összeszedtünk nektek minden fontos tudnivalót róla.


Ugyebár köztudottan nem lesz a Black Ops 4-nek klasszikus egyjátékos módja, ezért jó hír, hogy - többek közt - a zombi módnak hála bőven lesz mivel elütni az időt. Az októberi megjelenéskor összesen 3 pálya vár majd minket, amik közül egyik a klasszikusnak számító Mob of the Dead újragondolása lesz.

Az újdonsült résszel vadiúj főszereplő és sztori is érkezik, aminek középpontjában Scarlett Rhodes lesz, aki - meglepő módon - három jóbarátjával vág bele a kalandba, hogy megtalálhassák az apját, akinek már 15 éve nyoma veszett. Útközben felfedeznek egy misztikus relikviát és persze összefutnak az élőhalottakkal is, miközben meg is kell állítaniuk az emberiség kiirtását.


Az idei Comic Con-on be is mutatták az egyik pályát, ami nem mellesleg a zombi módot és a Blood of the Dead küldetést fogja felvezetni. Ráadásul, akik játszottak a korábbi Black Ops részekkel, azok ismerősökkel is találkozhatnak, hiszen itt lesz Nikolai, Dempsy, Richtofen és Takeo is.

Ugyanakkor azt is megtudtuk, hogy a zombi módban a szezon előrehaladtával egyre különlegesebb fegyvereket fogunk kapni, a perkeket már bármelyik oltárnál el fogjuk érni és ha szeretnénk, akkor akár osztott képernyőn is játszhatunk majd egyik ismerősünkkel. Ütős, mi?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!